Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Stelian Balta, cu o avere estimată la câteva sute de milioane de dolari, aduce bucurii și zâmbete sutelor de persoane din întreg județul Satu Mare și meleagurile locale.

Născut în Negresti-Oas, investitorul filantrop își petrece cea mai mare parte a timpului său în Dubai și Singapore, însă niciodată nu uită de locurile natale. Recent, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a făcut cadouri și donații la următoarele centre:

– 17 centre rezidențiale de copii din subordinea Direcției Generale De Asistență Socială Și Protecția Copilului(DGASPC) Satu Mare. Pentru cei peste 200 de copii, Stelian a achiziționat și utilat centrele cu table magnetice, jocuri interactive și educative, electrocasnice (mașini de spălat rufe, mașini de uscat rufe, aspiratoare, combine frigorifice, frigidere, mașini de tuns iarba, lăzi frigorifice, televizoare, cuptoare cu microunde, uscătoare de păr, aragaze, tablete, laptopuri, robot de bucătărie), produse de igienă corporală, îmbrăcăminte (treninguri și tricouri) și pachete cu cadouri de la Moș Crăciun.

De interes:  Fostul manager al Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, candidat la primărie

– 7 centre de îngrijire și asistență socială și centre de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități. Peste 350 de bătrâni se bucură de cadourile primite: produse de igienă corporală, îmbrăcăminte (lenjerie intimă, treninguri, tricouri, bluze), încălțăminte (adidași, sandale, papuci), pături, aparatură pentru dotarea sălii de kinetoterapie, aparate de aer condiționat, mini frigidere, mașini de spălat, radiouri, televizoare, etc.

 – Spitalul de Psihiatrie din Satu Mare. Printre achizițiile pentru cele 30 de persoane se află mini frigidere, scaune și jocuri interactive.

De asemenea, Stelian a oferit cadouri și celor peste 150 de copii cu rezultate bune la învățătură cu situație materială redusă din 6 școli gimnaziale. Printre cadouri s-au numărat produse de igienă corporală, îmbrăcăminte și alimente.

Conform unui articol recent, Stelian Balta este unul dintre cei mai bogați si respectați oameni de afaceri din Asia și Dubai.

Recent, Reuters si US NEWS, publicație citită de 53 de milioane de oameni, au scris despre Stelian Balta că va investi împreuna cu cele mai importante fonduri de investiții din Asia, $100 de milioane de dolari într-un proiect crypto cu sediul în Berlin, Germania, numit Assembly. De asemenea, Stelian Balta este și unul dintre primii și cel mai mare investitor în Fantom, proiect evaluat la peste $3.5 miliarde de dolari.

De interes:  Terase desființate în centrul Timișoarei: nu sunt sigure sau ocupă prea mult loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.