„Stelele Aninei” au strălucit și în 2019!

11 cluburi din România și unul din Serbia au onorat invitația organizatorilor competiției de karate „Stelele Aninei 2019”. Peste 150 de sportivi s-au aliniat la start, întrecerile fiind, ca în fiecare an, viu disputate și foarte spectaculoase. La finalul competiției, trofeul a fost adjudecat, ca și anul trecut, de clubul Budo Kan din Tg. Jiu, podiumul cluburilor fiind completat de Dragonul Arad și gruparea sportivă din Băcia.
„Premiul «Marius Moraru», pentru cel mai bun sportiv al competiției, a fost obținut de Natalia Lucasciuc, de la Sport Star Anina. De la clubul nostru s-au mai evidențiat sportivii Iulia Miron, Alessia Iurea, și am lăsat în mod special la final două sportive: Georgiana Avasîlcăi și Denisa Lucasciuc, care s-au întâlnit în finala cadetelor. Sunt două sportive de mare valoare, care și în urmă cu o săptămână au urcat pe podium – locurile I, respectiv III, la Campionatul Wado Kai organizat de FRAM la Voluntari. Ambele sportive sunt calificate pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în luna octombrie, la Fortalezza, în Brazilia, de unde sper să venim cu o medalie”, a precizat antrenorul Marian Meșinschi, președintele grupării Sport Star Anina.
Ediția din 2019 a Stelelor Aninei a fost organizată de clubul Sport Star Anina împreună cu Primăria orașului, evenimentul fiind susținut de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

De interes:  Mo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.