Sporește aroma pasiunii într-o seară romantică! – Ce parfumuri de lux cresc atractivitatea în cuplu?

În fiecare an, parfumierii vin cu produse noi ce au arome deosebite, care acționează aproape ca un drog asupra unei persoane. Mirosurile sunt strâns legate de emoții și amintiri, iar unele sunt mai intense și nu te vor lăsa niciodată indiferent. În concepția celor care le-au creat, parfumurile sexy de acest gen sunt demne să însoțească pe oricine la o întâlnire romantică.

Despre anumite parfumuri de brand se spune că sunt sexy, pentru că oferă o viziune nonconformistă asupra feminității. Există și parfumuri pentru bărbați care au acest efect și aduc prin notele lemnoase, picante și de vanilie o orientalitate senzuală. În general, familia olfactivă florală este cea care atrage și care poate spori pasiunea, frumusețea și farmecul personal.

Cele mai apreciate sunt parfumurile cu note orientale florale, picante, cu feromoni care cresc atracția și dorința. De exemplu, notele de iasomie, ylang-ylang, lămâie de Amalfi, trufe, mandarine, coacăze, bergamotă, vetiver, lemn de santal, vanilie, pachouli, mosc și ciocolată neagră sunt perfecte pentru a avea un plus de senzualitate.

Imagine

Parfumurile joacă un rol important în tehnicile seducției și alte flirtului, mai ales dacă produc efecte afrodisiace. Există studii care dovedesc eficiența unor parfumuri cu feromoni, care se pot cumpăra din magazinele de sex shop online, sau care comercializează produse de beauty – parfumuri, articole cosmetice și de make-up. Unii cercetători considerară că parfumurile cu feromoni sporesc seducția, sunt îndrăznețe și sofisticate.

De asemenea și uleiurile de masaj cu ingrediente vegetale sunt apreciate alături de parfumuri, deoarece ele fac pielea moale și catifelată. Astfel de produse sunt sigure și adecvate pentru toate tipurile de piele. Există și alte afrodisiace, precum suplimentele alimentare care pot îmbunătăți viața intimă alături de parfumuri. Aromele și notele florale ale parfumurilor de brand sunt special alese în combinații unice pentru a fi îmbătătoare, cunoscute drept afrodisiace.

De exemplu, parfumurile cu iasomie sunt feminine și induc o senzație de atracție mai ales dacă sunt în combinație cu note de cacao și boabe de Tonka. Multe parfumuri stimulează energia și sunt recomandate persoanelor cu spirit tânăr, aventuros, plin de personalitate.

Totuși, nu trebuie alese parfumuri prea intense sau cu arome grele, deoarece ele pot speria persoana iubită. Se spune că notele de ylang-ylang cresc senzualitatea femeii și elimină stresul și tensiunea emoțională. De asemenea și alte ingrediente au efect de atracție, cum este moscul și chihlimbarul care apar în majoritatea parfumurilor arăbești sau orientale.

Unele parfumuri se folosesc doar seara pentru că sunt prea ispititoare și sexy, ele au arome de scorțișoară, vanilie, caramel, ciocolată și alte condimente și dulciuri. Parfumul are o putere ascunsă, magică, prin aromele sale și un efect deosebit asupra stării de spirit. Unele arome ameliorează stresul, sporesc încrederea în sine, atracția, senzualitatea și chiar performanța fizică.

Atât parfumurile cât și uleiurile esențiale se folosesc și în aromaterapie pentru a îmbunătăți sănătatea, bunăstarea, armonia în relație. Cercetătorii spun că parfumul este muza creierului, iar pierderea completă a mirosului poate duce la depresie. Parfumurile romantice induc o stare de bine, ne pot umple inimile de bucurie, mai ales dacă sunt cu note de crini, neroli, trandafiri, mosc, lăcrămioare, vanilie.

Astfel de parfumuri se găsesc în magazinele online cu produse cosmetice de brand și pot avea prețuri avantajoase în anumite perioade din an. Pentru a afla la timp de ele, este indicat să te abonezi la newsletter-ul magazinului respectiv (cum este Notino.ro) și astfel nu vei rata niciodată ofertele și reducerile noi de pe site. Vei primi notificări pe e-mail sau prin aplicația mobilă, care există în cazul e-shop-ului Notino.

Unele magazine online oferă și carduri cadou la cumpărarea unor parfumuri și produse cosmetice de brand, deci asta este un avantaj pentru clienții fideli. De asemenea, parfumurile de brand sunt un cadou excelent pentru rude și prieteni, ele pot fi expediate în cutii elegante tip cadou, care se pot comanda tot în magazinele online cu produse luxoase de beauty.

Sursa: Tabu.RO

De interes:  Spectacol total în Valea Domanului! CSM Reșița pierde în fața Rapidului, dar încheie cu fruntea sus derbiul etapei a 5-a – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.