Deviza „Toţi pentru echipă!” a adus astăzi în Valea Domanului un număr record de microbişti dornici să-şi poarte favoriţii către o victorie de palmares contra celebrei formaţii Rapid – o grupare aflată şi ea în căutarea gloriei de altădată. Peste 7000 de suporteri ai CSM-ului, dar şi o înfocată galerie rapidistă – întărită și cu prietenii de la Poli Timișoara – s-au aflat în tribune la derbiul etapei a 5-a, şi unul dintre cele mai promiţătoare meciuri ale turului Ligii secunde. Ca de obicei, Reşiţa şi-a primit bine oaspeţii, iar galeriile prietene s-au salutat cu căldură – dar în teren, rosso-nerii și alb-violeţii nu și-au făcut cadouri.


CSM Reșița a reușit deschiderea scorului în minutul 19, prin Marco Ehmann , care a transformat în gol mingea trimisă de Vădrariu din lovitură de colț. Bucuria gazdelor a durat însă destul de puțin: 6 minute mai târziu, același Ehmann a văzut roșu, după un fault ca ultim apărător în marginea careului. Cu un om în plus, Rapidul a egalat în minutul 40, prin Djuric, care a marcat cu capul după o centrare perfectă a lui Roskopf. Repriza secundă a consemnat o dominare sterilă a Rapidului, întreruptă pe alocuri de contraatacurile reșițene. Deznodământul s-a decis pe final: în minutul 88, oaspeții au marcat pentru 2-1 prin Roskopf, CSM-ul s-a aruncat în atac, iar reșițeanul Coman a trecut în prelungiri pe lângă egalare. Mingea trimisă cu capul a fost deviată în bară de portarul Tătaru, care a salvat practic cele trei puncte pentru Rapid.

De interes:  Vreme frumoasă la început de săptămână în vestul țării

CSM Reșița -Rapid București, scor final 2-1, și Daniel Pancu, care în urmă cu 21 de ani învingea în Valea Domanului marcând cele două goluri rapidiste, repetă isprava și ca antrenor. Dacă spectacolul din tribune a fost unul excepțional, în teren, căldura și-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe, iar arbitrajul centralului Szabolcs Kovacs a ridicat anumite semne de întrebare, mulți fani ai Reșiței acuzându-l că ar fi fost mai intransigent cu gazdele decât cu rapidiștii. Sâmbăta viitoare, în etapa a 6-a, Rapid joacă acasă cu Viitorul Pandurii, iar CSM Reşiţa merge la Concordia Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.