Goe (Go electric) este un serviciu de închiriere de biciclete electrice din Timișoara, care și-a lansat activitatea în primăvara acestui an, chiar înainte de izbucnirea pandemiei. Spre deosebire de serviciile existente de închiriere, bicicletele electrice Goe se livrează și se ridică la client acasă sau oriunde are nevoie, atunci când are nevoie.

Cu o singură dorință în gând, Răzvan Dornean, fondatorul companiei, a pornit cu Goe la drum și crede într-un transport alternativ atât ca metodă de păstrare a distanțării sociale, cât și ca soluție pe termen lung pentru fluidizarea traficului din oraș.

„Am gândit Goe ca un serviciu flexibil ce poate fi ușor accesat de oricine are nevoie, printr-o solicitare telefonică. În această perioadă este necesară deplasarea fie la rude, pentru cumpărături sau spre locul de muncă, de aceea voi livra bicicletele dezinfectate acolo unde îmi sunt solicitate, echipat cu cele necesare. Voi preda bicicletele și voi oferi un scurt instructaj de folosire a acestora păstrând distanțarea socială”, mărturisește Răzvan Dornean.

De interes:  100% TU DECIZI! Neculai Onțanu vrea din nou la primărie. Caporalul în rezervă a ajuns general

Întrucât măsurile de distanțare socială se păstrează în spațiile publice, suprapopularea mijloacelor de transport în comun rămâne un factor de îngrijorare. Goe a fost proiectat ca opțiune alternativă de transport, asigurând un timp mai scurt de ajungere la destinație față de bicicletele obișnuite și militând totodată pentru promovarea unui stil de viață sănătos atât pentru utilizator, cât și pentru oraș.

Bicicletele pot fi închiriate la un preț de 55 RON pe zi, iar pentru perioade mai lungi de timp, prețul se personalizează în funcție de nevoile clienților.

„În lunile de izolare am fost martorii unor momente în care planeta ne-a arătat că putem trăi și altfel: mai curat, mai flexibil, mai responsabil. Cred cu tărie că aglomerațiile din trafic și din diferite puncte ale orașului pot fi evitate, acum mai mult ca niciodată, datorită distanțării sociale. Acesta este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să îl lansez pe Goe în Timișoara: pentru a invita timișorenii la experimentarea unei perspective mai eco-friendly, apropiată de trendurile ascendente ale altor orașe europene”, povestește Răzvan Dornean.

De interes:  Aurul roşu – Banat FM

Bicicletele Goe se evidențiază prin roșul puternic, specific bicicletelor electrice bulgare Eljoy, ale căror surori sunt. Bateriile sunt de 36V, 500Wh, putând fi reîncărcate oriunde și oricând. Viteza maximă setată este de 25 km/h, ajungând printr-o încărcare la parcurgerea unei distanțe de 90-100 km.

În funcție de cum va evolua activitatea anul acesta, Răzvan își dorește extinderea serviciilor Goe, pentru a oferi cât mai multe biciclete disponibile spre închiriat, a încheia parteneriate cu restaurante și hoteluri, unde turiștii să poată închiria și încărca bicicletele atunci când vizitează orașul sau se opresc la locul de cazare.

Dacă sunteți doritori să închiriați o bicicletă Goe sau pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul 0749 507 230 (Răzvan Dornean) sau să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.