Compania Orient a implementat încă de la începutul activității, soluții personalizate pentru profesioniști și persoane fizice în domeniul transporturilor interne și internaționale de mărfuri. Întotdeauna a oferit excelență, livrări punctuale și a ascultat cu atenție cerințele clienților săi.

Din 1991, Orient oferă transport rutier personalizat și transporturi sigure în multe puncte ale lumii.

Astăzi, compania este poziționată ca lider în România în transportul rutier de mărfuri cu servicii dedicate. În jurul Orient s-a format o mare rețea de parteneri de aproape de peste tot din Europa.

Departamentul de operațiuni stă la dispoziția clienților pentru a le oferi soluții adaptate fluxurilor lor logistice.

 

Compania Orient dispune de o echipă tânără și dinamică. Angajații își folosesc cunoștințele și experiența în transportul rutier în fiecare zi. Este esențial ca echipele să răspundă comenzilor și să satisfacă toate cerințele clienților. Aceștia pun la dispoziția tuturor toate mijloacele de transport posibile care răspund așteptărilor din transportul rutier.Echipa Orienteste mândră să împărtășească cunoștințele sale și experiența în transportul de mărfuri cu clienții săi.

De interes:  Cat de importantă este componenta de coaching pentru un business aflat în faza incipientă?

Scopul firmei  este de a fi din ce în ce mai aproape de clienții lor pentru a menține relațiile cu aceștia.

 

Orient a avut întotdeauna dorința de a oferi servicii de transport rutier din ce în ce mai satisfăcătoare, care să răspundă nevoilor clienților. Orient se angajează să organizeze și să transporte marfa într-un mod cât mai optim și să sporească calitatea serviciilor într-un proces de îmbunătățire continuă.

 

Societatea este mândră că poate oferi servicii de calitate la prețuri competitive care reduc efectele nocive asupra mediului.

Orient transmite valori ancorate tuturor clienților și partenerilor: Flexibilitate în soluțiile de transport oferite, adaptabilitate pentru toate comenzile, proximitate și relații de încredere cu clienții și partenerii lor. În plus, respectarea cerințelor și a termenelor limită solicitate pentru toate comenzile este o prioritate.

Flota de vehiculele este echipată cu calculatoare încorporate, GPS pentru a garanta trasabilitatea mărfurilor în toate etapele transportului.

 

Firma transportă marfă la camion complet în zone precum Europa, Asia, Rusia, Orientul Mijlociu, mărfuri generale, utilaje, marfă vrac sau marfă ADR.

De interes:  5 țări în care jocurile de noroc sunt interzise

Mărfurile generale, coletele și utilajele de mici dimensiuni se pot transporta la camion parțial iar mărfurile perisabile, fresh, congelate și refrigerate se pot transporta în Europa, Asia, Rusia și Orientul Mijlociu prin intermediul camioanelor frigo.

Informații suplimentare despre compania Orient și despre activitatea de transport marfă poți găsi pe site-ul web www.spedorient.com/transport-marfa. A alege Orient înseamnă a alege disponibilitatea pe tot continentul european!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.