Situatii in care placarea scarilor interioare cu lemn este recomandata

In cazul acelor case cu mai mult de un nivel scarile interioare nu pot lipsi din structura casei. Este nevoie de aceste scari pentru a facilita accesul spre etajul superior sau spre mansarda, acolo unde este cazul.Insa dincolo de partea utila a unor scari interioare,partea de design este de asemenea importanta pentru stilul arhitectural al casei.

Scarile interioare din beton sau din metal pot avea un aer proaspat atunci cand alegi sa apelezi la placare scari interioare cu lemn.Daca pana acum nu ai auzit vorbindu-se de placare scari interioare cu lemn, trebuie sa stii ca aceasta se refera la montarea unor placi de lemn deasupra betonului folosit pentru a construi scara interioara.

Placile din diferite esente de lemn sunt folosite atat pentru trepte, cat si pentru contratrepte.Cu ajutorul unor astfel de placi din lemn amplasate peste beton sau peste metal scarile interioare vor aduce un plus important din punct de vedere estetic si din punct de vedere al confortului.

De interes:  Cod portocaliu de vreme severă în 12 județe. Ce fenomene sunt așteptate – HARTĂ

Placarea scarilor cu lemn-o procedura la indemana specialistilor

La prima vedere se poate spune ca este foarte simplu sa montezi o serie de placi din lemn peste beton sau peste metal atunci cand vorbim despre scarile interioare ale casei tale. Astazi poti gasi foarte multe semi-fabricate din lemn in magazinele de specialitate. Insa trebuie spus ca in cazul placarii scarilor interioare cu lemn lucrurile nu sunt atat de simple.

Pentru a beneficia de calitate si de durabilitate atunci cand vorbim despre placare scari interioare cu lemn este necesar ca acele scari unde urmeaza sa montezi placile din lemn sa indeplineasca anumite conditii de calitate: sa nu depaseasca o anumita umiditate si sa fie nivelate corespunzator pentru a putea amplasa placile de lemn. Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, atunci exista riscul sa apara deformari sau chiar sa se desprinda.

Mai mult, nu doar scarile din beton sau din metal trebuie sa prezinte anumite conditii pentru a putea spune ca operatiunea de placare scari interioare cu lemn este una pe termen lung. Este foarte important ca si lemnul folosit pentru placile care urmeaza a fi amplasate pe trepte si contratrepte sa indeplineasca anumite conditii: sa fie lemn de esenta tare; sa fie uscat corespunzator si sa fie tratat pentru o rezistenta indelungata.

De interes:  Prelungeste durata de viata a ferestrelor si a usilor de termopan

Avand in vedere toate aceste aspecte, pentru a avea certitudinea ca vei beneficia de cele mai bune servicii pentru placarea scarilor interioare este recomandat sa apelezi la specialistii in acest domeniu.

Experienta si profesionalism in placare scari interioare

Una dintre firmele cu un renume in domeniul scarilor interioare din lemn si a accesoriilor pentru aceste scari este Stil Compact Design. Cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate si cu o echipa de profesionisti, cei de la Stil Compact Design sunt pregatiti sa ofere oricarui client servicii de placare scari interioare cu lemn.

Lemn de cea mai buna calitate, prelucrat la standarde inalte si montajul efectuat de profesionisti inseamna garantia pe termen lung a scarilor interioare placate de cei de la Stil Compact Design.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.