Situație HALUCINANTĂ la Timișoara: Oamenii îngheață în casă, primăria se pregătește pentru Târgul de Crăciun

În timp ce la Timișoara oamenii nu au apă caldă și căldură, autoritățile fac pregătiri pentru…Târgul de Crăciun. Administrația locală a început înscrierile comercianților pentru căsuțele amplasate în centru. Între timp, sunt avarii după avarii de la repornirea încălzirii în oraș. 

Avariile în sezonul rece sunt ceva obișnuit pentru timișoreniDupă zilele petrecute în frig, fără apă caldă, spiritele sunt încinse. Doar ieri au fost anunțate 5 astfel de avarii ce erau, ce-i drept, în curs de soluționare. Sunt însă și oameni care se confruntă cu probleme, deși nu locuiesc în zonele în care au fosts emnalate avariile. 

Pe de altă parte, în plină criză Colterm, Casă de Cultură a Primăriei Timișoara a anunțat startul înscrierilor pentru Târgul de Crăciun din acest an. Chiriile pentru patinoar sau pentru un parc de distracții sunt de 50.000 de lei, în vreme ce pentru standuri comercianții trebuie să scoată din buzunare 18.000 de lei, asta deși nu se știe cum se va desfășura acest târg și asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Sporește aroma pasiunii într-o seară romantică! – Ce parfumuri de lux cresc atractivitatea în cuplu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.