Politiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timis au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Timișoara, la un bărbat, în vârstă de 53 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”.

Politiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timis au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Timișoara, la un bărbat cu privire la care ar fi existat suspiciunea că ar fi deținut o armă letală, respectiv un pistol cu glonț, tip revolver.

În urma efectuării perheziției au fost ridicate în vederea confiscării două pistoale vechi cu cocoș exterior, un pistol vechi, cu două țevi alăturate, cu cocoș exterior și un pistol vechi de tip revolver, (cu butoiaș). Bunurile au fost ridicate în vederea dispunerii unei constatări tehnico-științifice balistice.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la savârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

De interes:  O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech ajunge în vestul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.