Si nu mai vreau sa fii Nefericita!

si-nu-mai-vreau-sa-fii-nefericita

Vreau sa fii TU!

De cate ori ti-ai sters lacrimile in soapta si ti-ai pus masca fericirii? De cate ori mi te-am imaginat ghemuita in acel colt uitat de lume cu zambetul ravasit in amintiri? Nu am putut niciodată sa ma uit in ochii tai tristi fara sa rup bucati din inima si sa le arunc in jurul meu. Fiecare planset al tau mi-a spus mereu ca tu esti mai puternica decat ai fost ieri si ca singura vei strapunge suferinta.

Dar eu te vreau langa mine. Vreau impreuna cu tine sa sufar, sa ma bucur, sa plang si sa rad de fiecare data cand imi spui ca vrei sa mai raman. De cate ori ai ferecat portile inimii pentru a nu face loc luminii? Cum ai putut sa te ineci singura in toate dramele ”personale” si aruncate gratuit in sufletul tau de catre oamenii rai si fara inimi?

De interes:  Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, depistat pozitiv cu COVID-19, după întâlnirea de la Reșița

Oameni fara chip care ti-au ucis clipele… Niste criminali de clipe. Violatori ai momentelor. Unde ai putut sa iti uiti iubirea atunci cand cei din jur te-au intors din drumul tau spre fericire? Doar pentru a-si gasi ei insisi acea fericire. O fericire falsa. Muta. La fel ca ei. Cate saptamani, luni si ani au trecut fara sa te bucuri de tine si de visul tau?

Fara sa te bucuri de zambetul tau curat, de rasul tau de copil si de frumusetea ta divina … Unde ai lasat inima sa poposeasca si cui ai imprumutat visul tau senin?

Vreau sa ma asculti acum!

Vreau sa razi. Atunci cand ochii tai sunt inchisi. Atunci cand te trezeşti in diminetile cele mai reci de pe pamant. Vreau sa razi atunci cand toti ceilalti plang. Cand lumea isi inghite cuvintele in cele mai amare zile. Vreau sa fii Puternica. Vreau sa fii TU!

Pentru ca tu esti vantul cel mai puternic. Valul cel mai inalt. Nisipul cel mai fierbinte. Ochii cei mai blanzi…

De interes:  12 iulie – Banat FM

Te rog nu mai plange! Te rog…

Pentru ca eu nu mai vreau sa fii nefericita!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.