Sfârșit tragic pentru doi tineri in urma accidentului din localitatea Zăvoi!

Doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 15 ani, au decedat, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Zăvoi, judeţul Caraş-Severin, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul s-a izbit apoi de un stâlp de pe marginea drumului, care a căzut pe maşină. O a treia persoană a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, accidentul a avut loc, luni, pe Valea Bistrei în localitatea Zăvoi de lângă Oţelu Roşu.

”Două autoturisme au fost implicate, cu două persoane încarcerate şi un stâlp căzut pe una dintre maşini”, transmite ISU Caraş-Severin. ”

Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 15 ani, au fost descarceraţi, ei fiind declaraţi decedaţi. O a treia persoană a suferit un atac de panică şi un traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, fiind transportată la spital.

Sursa: News.ro

De interes:  Vrei să faci schimbări în designul interior al casei tale, dar nu ai un buget prea mare? Iată 3 lucruri pe care le poți face cu bani puțini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.