Domeniul contabilității a căpătat o evoluție fulminantă în ultimii ani, iar trecerea de la metodele clasice la cele bazate pe tehnologie a permis apariția unor servicii complexe. Dacă ar fi să se realizeze un top firme de contabilitate din București, cu siguranță locurile fruntașe ar fi ocupate de cele care au reușit să se adapteze la noile rigori ale pieții. Antreprenorii au început să treacă cu vederea variantele de servicii clasice de contabilitate și să se orienteze către sisteme digitalizate, mult simplificate și care facilitează accesul la informație.

În special în contextul pandemiei de coronavirus, antreprenorii sunt interesați tot mai mult de reducerea pe cât posibil a interacțiunii cu cei alături de care colaborează. Acesta reprezintă încă un argument pentru care serviciile de contabilitate online au stârnit tot mai mult interes în ultima vreme. Statisticile arată că tot mai mulți afaceriști, indiferent de amploarea companiilor pe care le conduc, decid să facă tranziția de la servicii clasice de contabilitate la servicii noi, digitalizate. Iată care sunt argumentele lor.

De interes:  Promovarea unei firme de curatenie - Clienti rezidentiali vs clienti business

Companiile de top apelează la firme de contabilitate din București care oferă acces rapid la informație

Pentru orice antreprenor, conectarea permanentă la situația financiară a companiei pe care o deține este o misiune de care nu are cum și nici nu vrea să scape. Însă metodele clasice de contabilitate presupun o comunicare ce se poate dovedi de multe ori deficitară cu expertul responsabil. Acesta trebuie să gestioneze în mod manual o mulțime de facturi și documente în baza cărora trebuie întocmite rapoarte. Este greu de memorat unde și cum pot fi găsite anumite date exact, de care antreprenorul poate avea nevoie la un moment dat.

De aceea, varianta serviciilor de contabilitate digitalizate este una mult mai eficientă. Acestea presupun stocarea tuturor datelor într-o arhivă virtuală, accesibilă chiar și de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Atfel spus, toate documentele aferente tranzacțiilor, contractele și bonurile emise sunt disponibile pentru antreprenor într-o aplicație digitală, dacă apelează la servicii de contabilitate de acest fel. Nu mai este nevoie ca un contabil să caute prin arhive sau dosare. Totul este ușor de accesat la orice oră.

De interes:  Tinute barbatesti – Stiluri si culori

Pachet complet de servicii la preț bun și cu efort redus

Pe lângă comunicarea anevoioasă, serviciile clasice de contabilitate vin la pachet cu un alt dezavantaj important. Ele sunt destul de limitate în ceea ce privește contribuția la activitatea unei companii. Adică se rezumă strict la aria contabilă, fără a îngloba și alte beneficii. În schimb, companii care oferă, precum Keez, contabilitate online cu tehnici și metode de lucru modernă, încorporează în serviciile lor și opțiuni precum emiterea de facturi online.

Acest lucru scutește antreprenorii de grija de a colabora cu mai multe entități. În cazul în care apelează la servicii de contabilitate clasică, o firmă trebuie să ia legătura cu o entitate separată dacă vrea să emită facturi online. În schimb, serviciile precum cele oferite de Keez îmbină facturarea cu necesarul contabil. Totodată, aceeași companie se poate ocupa și de formalități extrem de importante, precum întocmirea și depunerea declarațiilor lunare pentru taxele și impozitele firmei sau înregistrarea documentelor de salarizare și a contractelor la ITM și Revisal.

De interes:  Fără salvamar cine ne salvează?

Așadar, serviciile de top oferite de cele mai moderne firme de contabilitate din București îi determină pe tot mai mulți dintre antreprenori să facă trecerea de la varianta clasică de contabilitate la una modernă. Aceasta este mult mai rapidă și ofertantă pentru întreprinzător, simplificându-i acestuia misiunea lunară de a avea totul bine pus la punct din punct de vedere financiar, dar și accesul la informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.