Secția de cardiologie a staționarului 2, de nerecunoscut în urma proiectului „Adoptă un salon”

Proiectul „Adoptă un salon” a ajuns la final. După cinci zile de muncă intensă secția de cardiologie a staționarului 2, de la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița este de nerecunoscut. Reabilitate, saloanele pregătite să-i primească pe pacienți în cele mai bune condiții.

Proiectul „Adoptă un salon” a mobilizat comunitatea din Reșița și nu numai. Zeci de voluntari de la Crucea Roșie, jandarmerie, studenți și oameni de rând au contribuit cu bani, materiale de construcții sau mână de lucru pentru renovarea secția de cardiologie a staționarului 2, de la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița.

Voluntari de toate vârstele au răspuns prezent proiectului inițiat de Liliana Gherle, și fiecare s-a implicat după puteri, fie că a făcut curățenie, fie că a văruit sau a pictat, pentru a transforma secția de cardiologie.

Materialele rămase vor fi redirecționate viitoarelor proiecte de reabilitare din spital, Liliana Gherle își propune renovarea secțiilor de recuperare medicală și neurologie din același staționar.

De interes:  LUNI Noi dezvaluiri incendiare ale lui Rizea. Ce a făcut Remus Pricopie, "rectorul lui Ponta", pentru a rămâne în grațiile lui Coldea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.