De câțiva ani, Clubul Sportiv Universitatea Reșița e în topul național la volei pe plajă – iar acest lucru se datorează atât efortului sportivilor legitimați la această secție, cât și priceperii antrenorului Dan Jitaru. Semnele sunt bune și în acest sezon, spune experimentatul tehnician. O competiție de anvergură la care echipele CSU Reșița au avut evoluții foarte bune a fost prima etapă din circuitul CN de seniori la beach volley, eveniment sportiv desfășurat la Cluj. Dintre reprezentanţii Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, cea mai valoroasă performanţă a fost realizată de perechea Robert Vîrlan/Sergiu Călin, care a reuşit să câştige etapa inaugurală a circuitului. Promițătoare sunt și recentele evoluții din competițiile internaționale, apreciază profesorul Dan Jitaru.

„Pe lângă sportivii consacrați, cu care am participat și în anii precedenți la competițiile naționale și internaționale, avem și jucători de perspectivă, care au confirmat deja în câteva competiții internaționale de anvergură. Robert Vârlan a participat la Cupa Continentală desfășurată la Novi Sad, în Serbia, o competiție care contează pentru calificările la Jocurile Olimpice de anul viitor. De asemenea, Sergiu Rodină și Cristian Maier au participat la Campionatul Mondial Under 21 din Thailanda. Acum, recent, s-a întors de la Campionatul European Under 20 din Suedia jucătorul Eduard Popa, un sportiv încă junior, cu o perspectivă frumoasă.

De interes:  28 iunie – Banat FM sound factory

El ne-a făcut deja o mare bucurie anul trecut, când a adăugat în palmaresul clubului nostru o medalie de argint cucerită la Naționalele de juniori. În finalul acestui sezon, Eduard Popa va încerca să reediteze, sau chiar să depășească performanța de anul trecut”, a precizat antrenorul Dan Jitaru. Revenind la campionatul intern, să notăm că echipele de beach volley de la CSU Reșița se pregătesc acum pentru o nouă etapă din circuitul Campionatului național de seniori. Aceasta va avea loc la Arad, în intervalul 12-14 iulie. La finala campionatului național, programată la Mamaia între 12 și 18 august, vor participa cele mai bune opt echipe din țară. Ele vor obține calificarea în baza punctajelor realizate anterior, la etapele din circuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.