Dronă sustrasă în Timiș recuperată de polițiști în Bacău

S-a întamplat la Timișoara, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 03:00, când unui realizatorului de documentare englez Charlie Ottley i-a fost sustrasă o dronă, în timp ce se afla în Parcul Civic, din Timișoara.

Polițiștii Secției 1 Timișoara s-au mobilizat de îndată, încât în cursul aceleiași zile, în urma investigațiilor efectuate, au fost identificați 3 minori, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, bănuiți de comiterea faptei. 

Tot în aceeași zi, în jurul orei 20:00, polițiștii au reușit identificarea bărbatului care a găsit drona abandonată de cei trei minori, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Timișoara.

S-a luat legătura cu acesta, care a transmis că o va preda polițiștilor din Moinești, județul Bacău.

Astfel că, la data de 7 iunie a.c., polițiștii din Moinești, în baza comisiei rogatorii dispusă de către Poliţia municipiului Timişoara, s-au deplasat la domiciliul unui localnic, de 34 de ani, unde au identificat bunurile căutate de polițiștii timișoreni.

Persoana în cauză a fost audiată de polițiști, care au ridicat, de la locuința acestuia, o geantă de protecţie şi transport dronă, prevăzută cu mai multe compartimente şi buzunare în care se aflau, o dronă, o cameră rotativă, o telecomandă pentru control dronă, cinci seturi elice de rezervă, un adaptor electric pentru încărcător, un acumulator, un suport ce conţine patru filtre pentru camera video principală a dronei, trei cabluri de transfer date, două carduri de date micro SD, două adaptoare, o broşură pentru instrucţiuni de utilizare a dronei și o pereche ochelari.
          
Bunurile au fost predate polițiștilor din Timișoara, iar, în această dimineață, drona a fost restituită aparținătorului.

De interes:  Tot mai mulți români apelează la credite online până la următorul salariu. Află de ce și ce se întâmplă pe piața creditelor online

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.