Se menține suspansul în CNVC 2019! Etapa a III-a a fost câștigată de Silviu Dumitrescu, Lucien Hora s-a clasat al treilea

Desfășurată pe tradiționalul traseu ce leagă Brașovul de Poiana Brașov, cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019 a fost una dintre cele mai așteptate runde ale calendarului competițional. Întrecerea a fost una spectaculoasă și echilibrată, cu rezultate care mențin suspansul în actuala ediție de campionat. Practic, cea de-a treia etapă a dat cel de-al treilea câștigător diferit. De această dată, învingător a fost Silviu Dumitrescu, care și-a adjudecat Trofeul TOTAL Brașov, reușind un timp excelent în a doua manșă de concurs. Emil Nestor a terminat pe locul doi, la o diferența cumulată de 2,275 secunde în urma lui Dumitrescu, iar podiumul a fost completat de campionul reșițean Lucien Hora, care a încheiat cursa la 3,246 secunde în urma câștigătorului.
În actualul sezon, Lucien Hora a câștigat în prima etapă, la Râșnov, Emil Nestor a reușit să învingă în etapa secundă de la Cheile Grădiștei, iar Silviu Dumitrescu a fost cel mai rapid în runda a treia, la Brașov. În clasamentul general al piloţilor, pe primul loc se află Lucien Hora şi Emil Nestor, ambii cu 58 de puncte. Urmează acum etapa reșițeană. Cupa Reșița se va desfășura pe traseul din Valea Domanului, în zilele de 29 și 30 iunie.

De interes:  CHECK-IN. Card cu cip, în loc de buletinul clasic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.