Persoanele nevoiașe din Timișoara vor primi gratuit un pachet cu produse de igienă, în următoarea perioadă.

Acestea sunt acordate prin Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate și sunt provenite din stocurile de intervenție comunitară, informează Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Pachetele vor fi distribuite către beneficiari în perioada 21 iulie – 3 septembrie, din locația situată pe str. Lorena nr.35, de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Toți beneficiarii care ridică produsele de igienă trebuie să prezinte actul de identitate în original. Un astfel de pachet este format din cinci periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon copii, 500 ml șampon adulți și 2,7 kg detergent de rufe.

Pot beneficia de aceste produse de igienă personală familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările ulterioare.

De interes:  Primii pacienți diagnosticați cu coronavirus internați în spitalul militar de campanie de pe Stadionul CFR

Distribuirea produselor se face cu respectarea normelor privind Securitatea și Sănătate în Muncă precum și a măsurilor de protecție și distanțare fizică și socială în vigoare în perioada pandemiei pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.