În Caraș-Severin PRM vine tot mai aproape de oameni

Partidul România Mare, filiala județeană Caraș-Severin, s-a reorganizat și, cu o echipă tânără și entuziastă, vine mai aproape de oameni, de cetățenii care au nevoie de ajutor și de cineva dispus să le asculte problemele și necazurile.

Nu de puține ori PRM Caraș-Severin, la sesizarea cetățenilor cu care au fost făcute întâlniri și dezbateri, a preluat doleanțele acestora și chiar a interpelat autoritățile locale care nu s-au grăbit să pună în practică dorințele cetățenilor.

Așa este și cazul cetățenilor din comuna Forotic care își doresc foarte mult să fie ajutați cu ridicarea unei capele mortuare în satele Surduc și Forotic dar și cu un teren de sport sintetic în localitatea Surduc, dar pe care autoritățile locale se fac și că nu îi aud și că nu îi cunosc. Consilierul local Mircea Zanfir a făcut o interpelare către legislativul comunei Forotic și a cerut un răspuns scris cu privire la doleanțele de mai sus ale cetățenilor cât și la includerea lor în proiectele de viitor ale executivului comunei Forotic.

De interes:  Alin Nica, președinte CJ Timiș, despre carantinarea Timișoarei și a unor localități periurbane: A câștigat soluția minimului efort

Lipsa de interes pentru cetăean dar și așa zisa transparență clamată de autorități, crede Mircea Zanfir, reiese și din faptul că, deși s-a promis transmiterea live, pe rețelele de socializare a ședințelor de consiliu local, nu s-a întâmplat nici până astăzi ca această promisiune să se transforme în realitate și toți cetățenii comunei să poată vedea liber lucrările ședințelor de Consiliu Local, deși este și promisiunea aleșilor locali din fruntea Primăriei că acest fapt va deveni realitate. De asemenea, consilierul PRM din Forotic a cerut în nenumărate rânduri amenajarea unui depozit de gunoi pentru deșeuri mari, provenite din construcții sau activități agricole și, deși se laudă pe rețelele de socializare că s-au achizițonat utilaje grele la primărie, nici până la această oră nu a fost făcut vre-un demers pentru operaționalizarea unui asemenea loc de colectare. În consecință, Partidul România Mare, prin consilierul Mircea Zanfir, a adresat o interpelare autorităților locale și a cerut un răspuns scris cu privire la rezolvarea situațiilor descrise mai sus.

De interes:  Cornul și laptele, bilanț în Timiș

De asemenea, pentru că primarul Alexandru Sporea este cel care coordonează și pune în aplicare deciziile Consiliului Local și realizează lista de investiții, toate aceste interpelări și dorințe ale cetățenilor a fost transmise de către Partidul România Mare și primarului Alexandru Sporea al comunei Forotic.

Partidul România Mare încearcă prin aleșii săi locali, atât în județul Caraș-Severin cât și în celelalte zone ale țării, să aplece urechea la nevoile cetățenilor și să îi sprijine pe aceștia în demersurile de interpelare și discuție cu aleșii locali, pentru care ar trebui să primeze interesul public și grija față de cetățean.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.