Scorul PMP la europarlamentare amenințat de plecările la PRO România?

Așa cum scriam și în urmă cu câteva săptămâni, o bună parte din conducerea PMP Caraș-Severin duce tratative pentru a trece la PRO România. Deși conducerea PMP dezminte cu dezinvoltură orice intenție de a trece la PRO România, realitatea duce la alte concluzii.

De altfel, deputatul Ion Mocioalcă recunoaște că a făcut astăzi o vizită la Bocșa, văzându-se și cu primarul Eugen Cismăneanțu dar neagă orice intenție de racolare a primarului PMP. Deși, de ceva vreme, se vorbește tot mai mult în mediul politic de o trecere a vicepreședintelui Ionuț Popovici și a primarului Cismăneanțu la PRO România. Asta deși deputatul Mocioalcă a și postat pe pagina sa de facebook o știre cu titlul care anunța intrarea lui Cismăneanțu în PRO România.

Nici primarul Eugen Cismăneanțu nu infirmă vizita, dar infirmă plecarea din PMP. ”Este adevărat că a trecut pe aici, am discutat de proiectele europene de la Primăria Bocșa, dar nici vorbă de vreo plecare. Sunt tot aici, la PMP” ne-a declarat primarul Eugen Cismăneanțu. ”Eu apreciez că acest deputat a deschis ușa Primăriei Bocșa, s-a interesat de proiectele primăriei spre deosebire de cealaltă doamnă deputat, aleasă pe colegiul nostru – Valeria Schelean – care nu ne-a întrebat niciodată de proiectele cu finanțare europeană sau de sănătate în general. Întâmplător a fost și Ionuț Popovici la mine, așa că am discutat prietenește, informal, dar și eu și Ionuț suntem alături de colegii din PMP și nu am plecat niciunde” a mai spus edilul.

De interes:  A fost actualizată lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Ucraina şi Gibraltar, în zona roşie

Un alt gest, însă, văzut de mulți bocșeni: după vizita la Primăria Bocșa, Mocioalcă și cu Cismăneanțu s-au dus la Pensiunea Alyn, probabil pentru a lua  masa, martorii noștri spunând că, împreună cu cei doi, ar fi fost și Ionuț Popovici.

Repetăm, conducerea PMP Caraș-Severin neagă vehement orice idee de trecere la PRO România dar, dacă este așa sau nu, vom vedea din scorul obținut de PMP la alegerile europarlamentare, cu precădere la Bocșa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.