Ediție incendiară Realitatea Sportivă de la ora 21, la Realitatea Plus! Modul incredibil în care este condus fotbalul românesc de cuplul Burleanu-Dâncu

Realitatea Plus continuă și în această seară demersul jurnalistic prin care încercăm să scoatem la iveală modul incredibil în care este condus fotbalul românesc de cuplul Burleanu-Dâncu.

Într-o ediție maraton a emisiunii Realitatea Sportivă, ce va începe la 21:00 pe Realitatea Plus și se va încheia la miezul nopții, vom scoate la iveală toate neregulile de la Federația Română de Fotbal iar fostul deputat Cristian Rizea va continua seria dezvăluirilor care au pus pe jar toată lumea fotbalului de la noi.

Tudor Iacov, Marcel Paraschiv, Pompiliu Popescu, Daniel Udrescu și jurnalistul Mihai Belu vor fi în studioul emisiunii Realitatea Sportivă cu dezvăluiri incredibile din culisele de la Casa Fotbalului. Așteptăm întrebările voastre pe facebook.com/realitateasportiva iar răspunsurile vor veni în direct de la invitații emisiunii.

De interes:  Culisele statului paralel | Cum au făcut avere frații Cristescu din marile tunuri date statului român - ce s-a ales de fabricile și uzinele timișorene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.