Clădirea Școlii Generale nr. 30 din Timișoara va fi extinsă cu ajutorul fondurilor europene. Potrivit primarului Nicolae Robu, cererea de finanțare depusă de Primăria Timișoara a trecut de evaluarea tehnico-financiară, proiectul fiind în faza de precontractare, ultimul pas înainte de semnarea contractului de finanțare.

“Această școală are foarte mulți copii, este o școală cu condiții foarte bune, atâta tot că este neîncăpătoare pentru numărul mare de copii pe care îi are înscriși și este foarte solicitată tocmai pentru că este o școală de calitate. Se va extinde clădirea actuală, corpurile A, B și C cu două corpuri, D și E în regim de D + P + 2E. Așadar vom avea extinderi importante, o suprafață desfășurată mare la Școala Generală nr. 30 și abia aștept să semnăm contractul de finanțare și pentru acest obiectiv”, spune Nicolae Robu.

Primarul a mai declarat că se lucrează și la Școala Generală nr. 16, cu bani de la Guvern prin PNDL. De asemenea, a mai anunțat edilul, continuă lucrările la campusul Liceului Lenau și va începe reabilitarea fațadei de la Lenau, acolo unde lucrările au fost blocate.

De interes:  100% TU DECIZI! Marius Bodea, omul lui Fenechiu vrea șefia CJ Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.