SCM Poli a cedat la scorul de 33-30 în deplasare pe terenul Dunării Călărași, iar echipa rămâne cu un singur succes în Seria A din play-off. Deoarece a mai rămas de disputat o singură etapă, elevii lui Pero Milosevic, care au bătut echipa călărășeană acasă și au și o remiză cu Constanța, vor lupta doar pentru locul 7, deoarece au numai 4 puncte, iar următoarea clasată, Dunărea, are deja 8.

Poli a început bine meciul și a condus în primele minute. După 5-7 pe tabelă în minutul 11, pentru bănățeni au urmat însă opt minute fără gol. Dunărea a revenit la 10-7 în minutul 19, iar până la pauză, și-a majorat diferența la 16-12. Timișoara a reușit să se apropie la un singur gol de gazde în debutul reprizei a doua, pentru ca ulterior, să nu mai conteze prea mult în meci. Marjanovic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 9 goluri, urmat de Orbovic, cu 6, Milosevic, cu 5, Pribanic, cu 4, Furak, cu 3, Șania, cu 2, și Cîmpan, cu 1 gol. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Gabriel Bujor, cu 13 goluri.

De interes:  CLĂDIREA MEDICI'S, noblețe cu parfum interbelic

În ultimul meci din faza grupelor, SCM Poli va juca acasă cu CSM București. Meciul este programat miercuri, de la ora 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.