Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut la scorul de 25-21 meciul de pe terenul lui CSM București, al treilea din Seria A a play-off-ului. După ce au câștigat anul acesta Cupa României, alb-violeții rămân doar cu acest trofeu, deoarece în grupă au rămas cu 3 puncte și nu mai au decât șanse minime, matematice, de a mai reintra în lupta pentru medalii. 

Încă din debutul meciului, s-a simțit nervozitatea, mai ales la Poli, care a primit multe eliminări temporare. După un moment din minutul 10, la care timișorenii au avut doi oameni în minus, unul din cauza unei  eliminări de bancă, CSM-ul s-a desprins prima dată la 4-2. De aici, avantajul „tigrilor” a continuat să crească. Poli nu a putut avea vreo reacție, iar în minutul 23, Fenici a primit a doua eliminare temporară. În minutul 29 însă, Sajad Esteki a fost eliminat cu cartonașul albastru, după ce l-a lovit pe portarul Tcaciuc în față, la o aruncare de la 7 metri. Chiar și așa, gazdele au intrat cu 12-7 la pauză.

De interes:  Cum sa alegi cele mai potrivite botine dama pentru tine?

În repriza secundă, Poli a încercat să se trezească, dar în zadar, deoarece CSM-ul nu a mai putut fi ajunsă, mai ales că echipa lui Pero Milosevic nu i-a avut apți de joc pe Sadoveac și Varo. Pentru Timișoara, Fenici a marcat 5 goluri, urmat de Pribanic și Marjanovic, fiecare cu 4 goluri, Milosevic, cu 3 goluri, Orbovic, cu 2, Dragas, Șania și Cîmpan, cu 1 gol fiecare. Georgievski și Allahkaram Esteki au dat cele mai multe goluri pentru bucureșteni, 5, respectiv 4.

SCM Poli va juca din nou joi, 2 mai, acasă, cu Dobrogea Sud Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.