Scandal cu răngi, bâte și bolovani într-unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Reșiței – BANAT

Scandal cu răngi, bâte și bolovani într-unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Reșiței


Scandal cu răngi, bâte și bolovani într-unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Reșiței. Pe fondul unor conflicte mai vechi între locatarii imobilelor din zona căminelor, cunoscută sub denumirea de Catanga, automobilul unuia dintre acestia a fost, astăzi,vandalizat.
Proprietarul mașinii susține ca, în timp ce se află la volan, a fost atacat de vecinii agresivi, mașina i-a fost spartă cu răngi și bolvani. Oamenii din zona susțin că sunt terorizați frecvent de către agresori, care, se pare, ar face legea în zonă fără că autoritățile să intervină.
La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, criminaliști, jandarmi și ambulanțe. Au fost făcute verificari, măsurători și poze, la locul incidentului și, în functie de declarațiile victimei și cele ale martorilor, vor fi dispuse măsuri ulterioare. Conform oamenilor legii „La 112 a fost reclamat un scandal pe Calea Cransebeșului și chiar folosirea unui pistol. Polițiștii ajunși la fața locului nu au confimat prin probe și martori utilizarea presupusului pistol, însă au identificat un număr de două autoturisme care au suferit distrugeri la geamuri, de asemenea oamenii legii au identificat persoanele care au provocat distrugerile. Acestea au fost condusși la sediul Poliției.”

De interes:  Cod galben de vânt în zona înaltă din vestul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.