Fotbalul reșițean se pregătește de sărbătoare! Mult-așteptatul meci cu Rapidul va aduce în tribune mii de suporteri entuziaști, dornici să-și poarte echipa spre victorie. Nu ne temem de Rapid, spun jucătorii și oficialii din Valea Domanului. Giuleștenii vin în Valea Domanului să ia puncte, dar fotbaliștii CSM-ului sunt hotărâți să le încurce socotelile. În teren nu joacă numele sau banii, iar acasă CSM Reșița nu se teme de nimeni, spune directorul Cristian Bobar.
„Oricine vine în Valea Domanului, va fi greu să plece cu puncte. Și dacă jucăm cu Dinamo sau Steaua, vrem să câștigăm. Acum, depinde și de inspirația antrenorilor, de forma jucătorilor la ora jocului. Avem mare încredere în băieții noștri, credem că avem jucători care pot face față presiunii care însoțește un asemenea meci”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Cristian Bobar. Meciul CSM Reșița – Rapid București a trezit un interes deosebit, spune șeful din Valea Domanului, care anticipează o asistență record la partida cu giuleștenii. „Este o cerere foarte mare de bilete, au fost scoase la vânzare 6000 de bilete, plus abonamentele care s-au dat, în jur de 1000. Am încercat să ne organizăm cât mai bine, astfel ca lumea să nu stea la cozi. De ieri, suporterii în frunte cu Marcel Gușcă au început să vândă bilete la Victoria, iar astăzi, de la ora 15.00 la 20.00, avem o căsuță în centru, special pentru bilete. Sâmbătă, vom avea o măsuță cu bilete la Ocico, de la orele 08.00 la 12.00. Pe lângă toate acestea, avem multe bilete împărțite pe comunele din județ, pentru că avem foarte multe cereri din tot Caraș-Severinul. De asemenea, pe lângă bilete, am reușit să comandăm o serie de tricouri pe care le scoatem la vânzare. Sunt copii exacte după acelea de joc, fiecare suporter poate achiziționa un tricou cu 70 de lei, și ne-am bucura să vedem cât mai multă lumea pe stadion în roșu și negru”, a mai spus Cristian Bobar.
La rândul său, antrenorul Leo Doană s-a arătat încrezător: „Adversarii noștri de duminică nu sunt o echipă de speriat, le-am spus și la băieți, este o echipă ca toate celelalte, doar că se numește Rapid. Nici individual, nici ca grup, nu sunt cu nimic peste noi.”
Prezent la conferința de presă de astăzi, goalkeeperul Cristian Zimmermann a declarat că nu resimte o presiune suplimentară la jocul cu Rapid. „Va fi cu siguranță un meci frumos, Rapidul și-a declarat clar intențiile de promovare înaintea campionatului. Ora de joc (13.30, n.r.) este o problemă din cauza căldurii, dar probabil echipa care se adaptează mai bine va câștiga. Sper din tot sufletul să fie cât mai multă lume la meci, pentru noi contează foarte mult acest lucru”, a spus veteranul dintre buturile Reșiței.

De interes:  Raed Arafat, la Realitatea PLUS: Putem intra în scenariul 3 în scurt timp. Clar ne așteptăm la creșterea bilanțului COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.