După o foarte scurtă pauză de sărbători, fotbaliștii rosso-neri pleacă din nou la vânătoare de puncte. Mâine, elevii lui Leo Doană speră să bată la Național Sebiș, și să păstreze astfel fotoliul de lider al seriei a IV-a.
Fotbaliștii reșițeni au fost liberi în prima și a doua zi de Paște, pregătirile fiind reluate încă de marți dimineața. Pauza foarte scurtă a fost impusă de programul etapei a 26-a, rundă în care rosso-nerii vor juca vineri, pe terenul ambițioasei formații Național Sebiș. Adversara echipei reșițene ocupă actualmente locul 7 în clasamentul seriei a IV-a, cu 29 de puncte adunate din 19 meciuri. Național Sebiș e neînvinsă în ultimele șase etape, dar această serie aparent pozitivă cuprinde o singură victorie și nu mai puțin de cinci egaluri. Va fi totuși un meci greu, contra unei echipe omogene, apreciază antrenorul Leo Doană. „Ne așteaptă un meci foarte greu, echipa din Sebiș e o echipă bună, cu jucători care sunt împreună de vreo 3-4 ani. I-am prins și acum doi ani, în mandatul meu anterior pe banca Reșiței, dar noi ne-am pregătit foarte bine și sper să venim cu o victorie de la Sebiș. Mai sunt cinci etape de disputat, cinci finale pentru noi, sperăm ca la încheierea competiției să fim tot pe primul loc. La acest joc revine Ene, care a stat pentru cumul de cartonașe, dar Săulescu e în continuare accidentat, trebuie să mai stea câteva zile. Sper să revină și el la următoarele jocuri”, a declarat Leo Doană.
Astăzi, după antrenamentul de dimineață și masa de prânz, lotul reșițean pornește la drum. Rosso-nerii vor înnopta la Moneasa, localitate aflată la doar 19 km distanță de Sebiș. Partida Național Sebiș – CSM Școlar Reșița se va disputa mâine, de la ora 18.00, pe stadionul Național din localitate. Tot mâine, de la aceeași oră, rivala reșițenilor, Șoimii Lipova, joacă acasă cu Unirea Alba Iulia. În clasamentul seriei a IV-a conduce echipa CSM Școlar Reșița, cu 53 de puncte, secondată de Șoimii Lipova, care are un punct mai puțin. Pe locul trei, cu șanse minime la promovare, se află ACS Dumbrăvița, care totalizează 46 de puncte.

De interes:  Legile puterii | Raed Arafat, despre deschiderea școlilor și vaccinarea COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.