Sâmbătă, toți microbiștii reșițeni sunt chemați să pună umărul la promovare! Echipa are nevoie de nevoie de suporteri, nu de spectatori – BANAT

Mai e puțin până la marea sărbătoare a microbiștilor reșițeni! Sâmbătă seara, toată suflarea rosso-neră va ține pumnii fotbaliștilor care sunt gata să facă ultimul pas spre promovare. Un egal cu Dumbrăvița poate aduce fericirea în Valea Domanului. Galeria va fi al 12-lea jucător al Reșiței, promite liderul Marcel Gușcă.
Miracolul roș-negru e gata să producă! După o spectaculoasă cursă de urmărire începută în etapa a 10-a, odată cu revenirea antrenorului Leo Doană, CSM Reșița e gata să facă ultimul pas către Liga a II-a. Promovarea matematică poate fi sărbătorită cu o etapă înainte de final, dacă rosso-nerii vor scoate sâmbătă un rezultat pozitiv, pe teren propriu, contra echipei ACS Dumbrăvița. Suporterii sunt convinși că sâmbătă seara Reșița fotbalistică va fi în sărbătoare. Toți cei care iubesc Metalul sunt așteptați la stadion, să facă atmosferă alături de inimoasa Guardia Ultra. „Meciul se anunță a fi foarte greu, dar e și foarte important; am dori să vedem aici, acasă, în Valea Domanului, cum jucătorii noștri îmbracă tricourile de campioni. Avem nevoie doar de un punct pentru a promova în Liga a II-a, avem nevoie de un punct pentru ca aici să vină mari echipe ale țării, precum Rapid, UTA, Poli Timișoara sau Petrolul. Sperăm din tot sufletul să obținem promovarea. Veniți, oameni buni, la stadion, echipa are nevoie de suporteri, nu de spectatori”, a spus, în apelul său, liderul Guardiei, Marcel Gușcă.
Pentru meciul de sâmbătă, galeria cere suporterilor să vină în număr cât mai mare la tribuna a doua, alături de nucleul Guardiei Ultra. Risipiți prin tribune nu ne vom auzi, dar adunați împreună vom fi o forță, promite liderul Marcel Gușcă. Sâmbătă seara, Reșița fotbalistică poate retrăi emoția marilor momente din istoria frumoasei echipe rosso-nere.
Și jucătorii vor pune umărul la promovarea evenimentului și atragerea unui număr cât mai mare suporteri pe stadion. Mâine, la ora 13.30, câțiva dintre cei mai iubiți fotbaliști ai echipei se vor întâlni cu fanii și vor vinde bilete în zona Victoria din Govândari. La acțiunea de promovare vor participa Staicu, Zimmermann, Săulescu, Breșneni și Ene. Evenimentul va fi repetat vineri, cu alți jucători. Partida CSM Școlar Reșița – ACS Dumbrăvița se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în Valea Domanului.

De interes:  Duș rece pentru handbaliștii reșițeni. Bacăul, prea tare pentru CSM Reșița – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.