S-a încheiat vacanța și pentru fotbalistele de la ACS Banat Girls

13 dintre cele 20 de jucătoare legitimate la gruparea ACS Banat au răspuns în această dimineață „prezent” la primul apel de după vacanța de vară. În lipsa antrenorului principal Daniel Amariei, absent din motive obiective, ședința de pregătire a fost condusă de secunzii Iulian Mitru și Daniel Popescu, care au făcut un antrenament ușor, de reacomodare la efort. Atmosfera a fost una relaxată, iar fetele s-au arătat bucuroase de revedere și și-au exprimat încrederea că noul sezon de liga a II-a va fi mai bun decât primul.
Săptămâna aceasta, lotul ACS Banat Girls va mai avea antrenamente marți, joi și vineri, pe stadionul Gloria. În weekend, oficialii clubului speră să organizeze și un meci amical. Gruparea reșițeană poartă discuții cu mai multe echipe, urmând ca o decizie să fie luată in zilele următoare. Peste încă o săptămână, fotbalistele din Reșița vor pleca la Alba Iulia, pentru un turneu de pregătire la care vor participa în jur 16 formații.

De interes:  Scandalul vaccinurilor. Lucian Duță: „Vor fi aruncate la gunoi, că nu fac față actualelor versiuni Covid. România rămâne cu o pagubă de 1 miliard de euro”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.