Liberalii gata de start!

Liberalii au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru campania pentru alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Campania se derulează simultan în toate judeţele ţării.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, speră ca în judeţ să fie strânse peste 40 de mii de semnături. Într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, liderul liberal a spus că acţiunea de strângere de semnături a demarat, în municipiile Reşiţa şi Caransebeş. „Ne vom organiza în perioada uramătoare pentru completarea tabelelor cu susținătorii din județul Caraș-Severin”, a mai spus Marcel Vela.

Prezent în Piaţa Universităţii, Klaus Iohannis a declarat: „Am nevoie de acest semnal din partea românilor. Eu vreau să continuăm împreună şi cred că este important în acest moment să subliniez ‘împreună’, fiindcă împreună trebuie să resetăm, să configurăm statul român. PSD a adus România aproape de eşec. Şi este clar: aşa nu se mai poate. Trebuie să reconstruim aproape tot”. Pentru validarea unei candidaturi la funcţia de preşedinte al României este nevoie de 200.000 de semnături.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 54. Pandemia, "șansa" micului românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.