Rosso-nerii reșițeni au început pregătirea de vară în data de 24 iunie – iar după numai cinci zile de antrenamente dedicate în principal reacomodării la efort, lotul aflat sub comanda lui Leo Doană a disputat și un prim joc amical, în deplasare, la formația de primă ligă FC Hermannstadt. Gazdele din Sibiu s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Răzvan Dâlbea în repriza secundă. Un meci după care nu pot fi trase concluzii, având în vedere că pregătirile rosso-nerilor abia au început. Antrenorul Leo Doană se declară totuși mulțumit de prestația elevilor săi.

„A fost un meci reușit, cu toate că noi am avut la dispoziție doar câteva zile de pregătire în care am pus accentul mai mult pe alergarea aerobă.Am lucrat foarte puțin cu mingea, dar băieții au răspuns foarte bine, din punct de vedere tactic am stat bine în teren. La aspectul tehnic mai avem de lucru, dar e normal, pentru că, așa cum am spus, în prima săptămână am lucrat mai mult fizic”, a spus antrenorul Leo Doană.

De interes:  Prima tranșă de Remdesivir ajunge în România pe 7 august

Începând de mâine, pregătirile rosso-nerilor se vor desfășura la altitudine, pe muntele Semenic. Între cei 22 de jucători care vor pleca în cantonament se află și juniorii Găman, Rimovici, Mustețea, Lolea și Dalea. „De mâine începe perioada centralizată, vom urca pe munte, unde vom pune accentul pe alergări anaerobe. Vom sta la „Colț de Rai”, iar stagiul se va încheia miercuri, în data de 10 iulie, când coborâm la Reșița. Urmează apoi, în data de 12, un alt amical, la Drobeta Tr. Severin cu echipa de Liga a III-a Universitatea Craiova”, a precizat principalul rosso-nerilor. Mâine dimineață, fotbaliștii reșițeni vor mai efectua un antrenament în Valea Domanului, plecarea fiind programată la ora 15.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.