Rosso-nerii au plecat după puncte la Chiajna. Accidentările îi dau bătăi de cap antrenorului Leo Doană – Banat FM

Rosso-nerii au plecat după puncte la Chiajna. Accidentările îi dau bătăi de cap antrenorului Leo Doană

Învinsă la limită în ultimele două jocuri – 0-1 pe terenul celor de la Daco-Getica, și 1-2 acasă cu Rapidul – CSM Reșița speră să aibă mai mult noroc la confruntarea cu Concordia Chiajna. Din păcate, în tabăra reșițeană au mai survenit câteva accidentări, ceea ce îngreunează misiunea antrenorului Leo Doană.
„Pentru meciul cu Concordia Chiajna ne-am pregătit foarte bine și, după cum bine se știe, ne așteaptă un meci foarte greu. Din păcate, la mai vechii jucători accidentați s-au mai adăugat recent Manea și Banac. Din 24 de jucători am rămas 18, dar asta este, am încredere în toți băieții. Sper ca cei care vor intra să-și facă treaba cât mai bine și să rămână titulari după acest meci. Le-am spus de la început să aibă răbdare, că o să le vină rândul la fiecare să joace. Ei trebuie doar să se pregătească foarte bine și atunci când intră pe teren, să rămână titulari”, a declarat Leo Doană.
Ieri, după antrenamentul de dimineață și masa de prânz, rosso-nerii au pornit la drum, progamul fiind același ca la precedenta deplasare spre capitală: rosso-nerii au rămas peste noapte la Craiova, astăzi fiind programat un antrenament pe terenul Universității, după care s-a plecat spre capitală. Partida Concordia Chiajna – CSM Reșița, joc din etapa a 6-a, se va disputa mâine, la la ora 11.00, pe arena Concordia. Înaintea acestui meci, Reșița și Chiajna se află în plutonul de mijloc, format din cinci echipe cu 7 puncte, dar distanța în clasament între adversarele de mâine e destul de mare. CSM-ul e pe locul 8, iar Concordia ocupă poziția a 12-a, diferența fiind dată doar de golaveraj.

De interes:  Ludovic Orban, alertă de GRADUL ZERO: "Se încearcă metode de CONTROL". Votul la Congres, viciat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.