România, de opt ori pe podiumul Campionatului Mondial de karate IKU! Cărășeanul Marian Meșinschi, rezultate excelente la prima experiență ca antrenor al lotului național

Opt medalii aduce acasă lotul care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Karate IKU din Brazilia! La prima sa experiență ca antrenor al lotului național, cărășeanul Marian Meșinschi se poate mândri cu rezultate de excepție. Patru medalii de aur, una de argint și trei de bronz au intrat în palmaresul României, într-o competiției la care au participat 1912 sportivi de pe întreg mapamondul. La kumite, locuri I au obținut seniorii Mihai Plop și Bogdan Hrițcu, precum și juniorul Alexandru Fort.

O medalie de argint a cucerit cadetul Albert Dominic, iar câte o medalie de bronz și-au adjudecat Bogdan Barcan și Ioana Popescu, la seniori, și Nicoleta Mirică, la secțiunea veterani. O medalie de aur a fost cucerită în concursul de kata, prin Ioana Popescu. Prezentă la Mondialul de la Fortalezza, cărășeanca Denisa Lucasciuc s-a clasat a 9-a la kumite, grupa de vârstă cadeți.

De interes:  Mașină de curse, parcată în bibliotecă

Din păcate, tânăra sportiva legitimată la Sport Star Anina a avut probleme de sănătate înaintea competiției. Ei i s-a făcut rău la plecare, atât pe aeroportul din Budapesta, cât și pe cel din Paris, dar medicii au considerat că poate participa la marea competiție din Brazilia. Campionatul Mondial de karate organizat sub egida IKU s-a desfășurat în Brazilia, în perioada 17-20 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.