Polițiștii din Moșnița Nouă au intrat în alertă marți, după ce au fost anunțați că de pe un șantier au dispărut 94 de panouri de cofrag. Au reușit să identifice rapid un individ de 23 de ani, bănuit de faptă, care nu ar fi singura de acest fel.

„În data de 13.09.2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moșnița Nouă, au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că în data de 16.08.2022, persoane necunoscute ar fi sustras 94 de panouri de cofrag de la un imobil aflat în construcție, situat pe strada Ciutei din localitatea Moșnița Nouă, județul Timiș, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 17.897 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 13.09.2022, polițiștii Postului de Poliție Moșnița Nouă au identificat în localitatea Moșnița Nouă, un bărbat, de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

De interes:  Bilanț coronavirus -10 iunie - Autoritățile anunță noile statistici - Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

De asemenea, în urma audierii bănuitului, a reieșit că, în data de 22.08.2022, acesta ar mai fi încercat să sustragă 88 de panouri de cofrag de pe un șantier situat pe aceeași stradă, fără a finaliza activitatea”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au reușit să recupereze toate panourile furate, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal acum pentru furt și tentativă de furt.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.