LinkedIn, rețeaua de socializare axată pe afaceri deținută de Microsoft, a declarat miercuri că are în prezent peste 1 miliard de membri și că adaugă mai multe funcții de inteligență artificială pentru utilizatorii plătitori, scrie Reuters,

Depășirea pragului de un miliard de utilizatori plasează LinkedIn – unde membrii mențin un profil asemănător unui CV cu educația, experiența profesională și abilitățile lor profesionale – în topul rețelelor de socializare care include rivali precum Meta Platforms. Aproximativ 80% dintre membrii recenți se înscriu din afara Statelor Unite, a precizat compania.

LinkedIn are un nivel de membru gratuit, dar oferă și abonamente de la 30 de dolari pe lună. Membrii nivelului de 40 de dolari pe lună vor beneficia de noi funcții de inteligență artificială care pot spune unui utilizator dacă este un candidat bun pe baza informațiilor din profilul său.

De asemenea, sistemul poate recomanda modificări ale profilului pentru a face utilizatorul mai competitiv pentru un loc de muncă. Instrumentul este conceput pentru a-i ajuta pe utilizatori să treacă “de la ceea ce înainte era doar să vadă un loc de muncă și să se simtă nesiguri, la posibilitatea de a face progrese extraordinare într-o singură sesiune, până la o interacțiune”, a declarat Tomer Cohen, directorul de produse al LinkedIn, într-un interviu.

De interes:  Victorie cu emoții pentru FCSB în Conference League!

De asemenea, LinkedIn a introdus miercuri un buton care va rezuma postările lungi în câteva puncte cheie adaptate pentru fiecare utilizator, de exemplu, oferind unui profesionist în vânzări un rezumat diferit de cel al unui broker de acțiuni.

Sursa: economedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.