Reabilitarea Spitalului Județean de Urgențe din Reșița, în stand-by!


Cele aproape aproape 70 de milioane de lei, puse la bătaie de Consiliul Județean Caraș-Severin, nu par să atragă nicio firmă. Proiectele de reabilitare termică a staționarelor Spitalului Județean de Urgență din Reșița și extinderea Unității de Primiri Urgențe au fost scoase la licitație a treia oară.
Reabilitare termică a staționarelor Spitalului Județean de Urgență din Reșița și extinderea Unității de Primiri Urgențe bat pasul pe loc. La un an de la semnarea contractelor nicio firmă nu a câștigat licitația pentru proiectul tehnic. Valoarea contractelor de reabilitare și extindere se ridică la aproape 70 de milioane de lei.
„La Spitalul Județean de Urgențe din Reșița, cele trei proiecte de reabilitare termică și cel privind extinderea Unității de Primiri Urgențe au fost scoase, unele a treia oară, la licitație – proiectul tehnic. La UPU și la unul din cele trei staționare (staționarul 2) avem în acest moment oferte. La staționarul 1 se vor deschide ofertele astăzi, iar la celălalt, undeva la sfârșitul lunii septembrie. Este a treia oară când am reluat procedura – suntem la faza de proiect tehnic. Termenul de de redactare a proiectelor tehnice este de două luni după ce vom semna contractul. Firmele câștigătoare, dacă vor exista firme câștigătoare, vor elabora aceste proiecte și pe baza acestora vor redacta caietul de sarcini pentru a putea contracta firma care să facă lucrările efective de reabilitare termică și de extindere a Unității de Primiri Urgențe”, a declarat președintele Consiliului județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.
Dacă nu vor exista câștigători Consiliul județean Caraș-Severin intenționează să scoată la licitație în același pachet și pproiectul tehnic și execuția lucrărilor.

De interes:  Incendiu la un transformator, pană de curent – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.