Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza orașelor Deta, Ciacova, Jimbolia și Sânnicolau Mare în două etape. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 120.000 lei.

În data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei de la Ordine Publică au acționat pentru prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza orașelor Deta, Ciacova, Jimbolia și Sânnicolau Mare.

Astfel, etapa I a avut loc între orele 14.00 – 18.00, ocazie cu care s-a acționat pe DN 6, Jena – Cenad, DN 59, Timișoara – Deta,  DN 59A, Timișoara – Jimbolia, în scopul depistării și sancționării conducătorilor auto care încalcă limitele legale de viteză.

Etapa a II-a avut loc între orele 18.00 – 22.00, ocazie cu care au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, cu scopul de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente.

De interes:  Ce inseamna Aditia Osoasa?

Au fost verificate 720 de autovehicule și legitimate 815 persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 371 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 la Legea 61/1991 și 365 la OUG 195/2002.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 128.966 lei.

Au fost constate 6 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat 54 de lucrători de poliţie.

The post Razii în pe șoselele din Timiș appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.