Direcţia de Sănătate Publică Timiş a redeschis cele şase puncte de acordare a primului ajutor pe perioada caniculei. Patru dintre punctele de prim ajutor sunt în municipiul Timişoara, iar două în Lugoj.

“În urma temperaturilor ridicate înregistrate la nivelul judeţului Timiş, începând de miercuri redevin operaţionale punctele de acordare a primului-ajutor, care sunt amplasate în Oficiul Poştal nr. 1 Timişoara (bulevardul Revoluţiei 1989, nr. 2), Opera Naţională Română Timişoara (holul de la intrarea din strada Mărăşeşti nr.2), Oficiul Poştal nr. 5 (ghişeul nr. 1 Timişoara), Piaţa Iosefin Timişoara, Piaţa Iosif Constantin Drăgan Lugoj (Centrul Civic) şi Piaţa agroalimentară Lugoj (Splaiul Morilor nr.1)”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu.

Cele şase puncte de acordare a primului-ajutor sunt asigurate de personal din cadrul şcolilor postliceale de specialitate şi al Societăţii de Cruce Roşie Timiş. Aceste puncte de prim-ajutor nu se substituie controlului medical de specialitate şi consultaţiilor la cabinetul medicului de familie.

La cel mai mic semn de suferinţă, medicii recomandă populaţiei să se adreseze medicului de familie

De interes:  Bilanț coronavirus 15 septembrie: 1.111 cazuri noi, 51 de decese și 460 de persoane internate la ATI

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.