Al treilea meci, a treia victorie pentru Progresul Ezeriş – grupare care va avea, cu siguranţă, un cuvânt greu de spus în lupta pentru câştigarea actualului sezon al Ligii a IV-a Caraş-Severin. În etapa a treia a competiţiei, Progresul a făcut instrucţie cu CSO Anina.
Cu un lot serios întărit graţie unor transferuri foarte bune reuşite în această vară, Progresul Ezeriş pare a fi noua mare rivală a Voinţei Lupac, într-un campionat care e totuşi mai slab decât cel de anul trecut. Negoescu, Badea sau japonezul Takenori Kawagoe sunt doar câţiva dintre fotbaliştii care aduc plusul de calitate din jocul Ezerişului, în toate compartimentele. Victorioasă în primele două etape, Progresul a abordat din postura de mare favorită şi runda a treia. De această dată, elevii lui Adrian Enăşescu au primit vizita grupării CSO Anina, care a avut în componenţă şi câţiva foşti jucători ai Ezerişului – veterani cu experienţă, precum Bobină sau Marişescu. Disputat pe stadionul reşiţean Gloria, meciul a început bine pentru oaspeţi: Anina a deschis scorul prin Rogoveanu în minutul 8, dar a fost egalată după numai 7 minute, în urma reuşitei lui Florin Rusnac, care a stabilit şi scorul pauzei. Diferenţa de valoare, dar şi de condiţie fizică, s-a văzut în repriza secundă, în care care doar Progresul Ezeriş a mai contat în atac. Gazdele au înscris de încă cinci ori, prin Simion Ilie, Florin Rusnac, Takenori Kawagoe, Dănuţ Drăgoi şi Emilian Pâşlea, ultimul din penalty. 6-1 a fost scorul final al unui meci care n-a creat mari probleme trupei lui Adi Enăşescu.
„M-am așteptat ca acest joc să fie un pic mai greu, datorită faptului că unii jucători de la Anina au jucat și pentru Progresul Ezeriș. A fost o primă repriză dominată de noi, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe o greșeală a noastră. La pauză băieții au înțeles că trebuie să schimbăm puțin viteza de joc și astfel am reușit să marcăm încă cinci goluri. Ne propunem să jucăm un fotbal cât mai frumos de la etapă la etapă”, a declarat Adrian Enășescu, antrenorul Progresului Ezeriș.
După trei etape, Progresul Ezeriş arată foarte bine, şi pare capabil să îndeplinească obiectivele îndrăzneţe anunţate încă din startul sezonului de directorul sportiv Marian Meşinschi. „A fost un joc dificil, mai ales în prima repriză. La început, Anina a jucat cu multă determinare, a reușit să ne pună probleme și a mai avut câteva ocazii de gol. Rezultatul final este în favoarea noastră, iar acest lucru ne bucură. Am mai făcut încă un pas spre obiectivul pe care ni l-am propus: promovarea”, a spus directorul sportiv Marian Me;inschi.
Progresul Ezeriş e lider în zona Oraviţa a Ligii a IV-a, cu 9 puncte din 9 posibile, şi un golaveraj excelent: 15 goluri marcate şI doar 4 primite. În etapa viitoare, trupa lui Adi Enăşescu va juca la Metalul Bocşa.

De interes:  Val de amenzi pentru facturile necompensate. Mari companii, obligate să refacă facturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.