Profesor din Timișoara, surprins într-o ipostază delicată: dans lasciv în fața elevilor

Un profesor din Timișoara a ajuns, fără voie, vedetă pe Internet. El a fost filmat în timp ce dansa provocator, pe litoral, iar din asistență făceau parte și elevi de-ai săi. Imaginile au fost postate pe internet, apoi șterse, dar au reapărut în spațiul public.

Inițial, s-a vehiculat ideea că fata în fața căreia profesorul încerca o tentativă de strepease este o elevă. Ulterior, omul a infirmat informația, precizând că era vroba despre o turistă, majoră, aflată întâmplător pe terasa pensiunii unde erau cazați. Problema rămâne pentru că este o situație incompatibilă cu atitudinea pe care un cadru didactic ar trebui să o aibă în fața elevilor săi. Care, pe de ală parte, i-au sărit în ajutor, afirmând că le este profesor bun și apropiat.

Nu aceeași reacție au avut-o directorii școlilor unde predă acesta: 

 ”Vom demara o cercetare. Dacă persoana care apare în imagini se dovedește a fi un profesor din unitatea noastră de învățământ, vom lua măsurile legale care se impun. Dezaprob cu fermitate orice astfel de comportament!”, a declarat directorul Liceului Teoretic ”Vlad Țepeș” din Timișoara, Tiberiu Ciobanu.

De interes:  O nuntă cu peste 40 de invitaţi, întreruptă de poliţiştii timișeni

”Doamne, Isuse Hristoase! Este revoltător și nu este conform calității lui de dascăl. Trebuie analizate circumstanțele în care s-a petrecut această faptă.. Vom efectua cercetări… Nici nu știu cine sunt acești tineri care sunt de față, dacă sunt minori, poate fi și caz penal”, a afirmat, șocat de cele vizionate, directorul Școlii Gimnaziale nr. 18 din Timișoara, Iulian Lucian Fota.

Profesorul a recunoscut că a avut o atitudine nepotrivită și și-a cerut scuze.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.