Un profesor din Timișoara a ajuns, fără voie, vedetă pe Internet. El a fost filmat în timp ce dansa provocator, pe litoral, iar din asistență făceau parte și elevi de-ai săi. Imaginile au fost postate pe internet, apoi șterse, dar au reapărut în spațiul public.

Inițial, s-a vehiculat ideea că fata în fața căreia profesorul încerca o tentativă de strepease este o elevă. Ulterior, omul a infirmat informația, precizând că era vroba despre o turistă, majoră, aflată întâmplător pe terasa pensiunii unde erau cazați. Problema rămâne pentru că este o situație incompatibilă cu atitudinea pe care un cadru didactic ar trebui să o aibă în fața elevilor săi. Care, pe de ală parte, i-au sărit în ajutor, afirmând că le este profesor bun și apropiat.

Nu aceeași reacție au avut-o directorii școlilor unde predă acesta: 

 ”Vom demara o cercetare. Dacă persoana care apare în imagini se dovedește a fi un profesor din unitatea noastră de învățământ, vom lua măsurile legale care se impun. Dezaprob cu fermitate orice astfel de comportament!”, a declarat directorul Liceului Teoretic ”Vlad Țepeș” din Timișoara, Tiberiu Ciobanu.

De interes:  Robert Negoiţă, suspendat şase luni din PSD. Şerban Nicolae ar putea fi schimbat din funcţia de lider al senatorilor partidului

”Doamne, Isuse Hristoase! Este revoltător și nu este conform calității lui de dascăl. Trebuie analizate circumstanțele în care s-a petrecut această faptă.. Vom efectua cercetări… Nici nu știu cine sunt acești tineri care sunt de față, dacă sunt minori, poate fi și caz penal”, a afirmat, șocat de cele vizionate, directorul Școlii Gimnaziale nr. 18 din Timișoara, Iulian Lucian Fota.

Profesorul a recunoscut că a avut o atitudine nepotrivită și și-a cerut scuze.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.