Bobby Păunescu: „Nicolae Ciucă a fost o decizie foarte înțeleaptă a PNL, am încredere în deciziile premierului”

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, apreciază că alegerea lui Nicolae Ciucă în fruntea PNL este o șansă dată partidului să urce în sondaje, având „încredere în deciziile premierului: „o persoană care știe foarte bine ce are de făcut”. 

„Îl felicităm pe dl Nicolae Ciucă, având în vedere că este prim-ministru. Este în urcare în sondaje. A fost o decizie foarte înțeleaptă a PNL (de alegere a lui N. Ciucă – n.red.), are ocazia ca să urce PNL”, a declarat Bobby Păunescu, duminică seară, la B1 TV.

Nicolae Ciucă a devenit președintele PNL, fiind ales de majoritatea delegaților de la congresul extraordinar de duminică.

„Este o mare șansă că nu are experiență. Că în ultimii 30 de ani a fost o politică de trădare, distrugere în proporție de 90 la sută (în țară – n.red.), indiferent că erau investiții din străinătate sau nu.

N-are cum să fie prizonier, pentru că el a luptat pe front. Dânsul știe, că a luptat pentru România, își risca viața. Dânsul știe să lupte ca să nu fie luat prizonier. Un om luat prizonier înseamnă un om mai puțin pentru armata ta. Te lupți pentru armata ta. (…)

De interes:  Culisele statului paralel, ora 18:00 - Transgaz, raiul foștilor ofițeri SRI de la Doi și-un sfert

Urmează a doua republică, așa cum am anunțat de atâtea ori. Și această a doua republică trebuie să aibă de-a face cu oamenii de bună-credință din partide. Ceilalți ar face bine să plece până când nu e prea târziu. Până când cetățenii României nu-și vor lua puterea pe care o iau, de a decide pentru cine îi conduce. 

Eu cred în Moțiunea cu care a venit dl Nicolae Ciucă. Urcă în sondaje, asta este important”, a mai spus Bobby Păunescu.

Legat de prezența lui Nicolae Ciucă în Ucraina, Bobby Păunescu spune că „nu ar fi oportună o vizită a acestuia sau a președintelui României la Kiev”.

„Prezența sa, a premierului, acolo. Este militar, strateg militar, e cunoscut cu experiență în teatrul de operațiuni. Prezența sa acolo poate da apă la moară Moscovei să zică e clar, România e implicată în mod direct, e război, nu mai e o chestiune umanitară… Se spune că România nu este invitată la conferințe telefonice, nu e invitată acolo… Greșit. Cred că ceea ce face România acum este că joacă un rol foarte important, atât președintele, premierul, cât și serviciile, ministerele de externe, de apărare, interne. 

De interes:  Reţetă pentru ea – BANAT

Pe surse știu, e un rol foarte important. Nu cred că e întâmplătoare poziția președintelui Zelenski în care îi mulțumea în primul rând României”, a mai afirmat Bobby Păunescu.

„Avem, vom avea o perioadă grea la nivel mondial. Noi avem oportunitatea, România, de a face lucruri mari, având în vedere ce se întâmplă în Ucraina, capacitățile de producție, economice și industriale care se mută din Ucraina în România, și în Polonia. O să avem oameni care o sa le dovedeasca de ce e mai bine în România. E important să dezvoltăm, deja s-au luat decizii majore referitoare la Portul Constanța, distribuiri și așa mai departe. (…) 

Ne concentrăm la modul de organizare a României. La nivelul Executivului este o persoană care știe foarte bine ce are de facut. (…)

Avem acum o șansă foarte mare. Am văzut că președintele României a luat o decizie românească în favoarea României de a pune pe cine trebuie, la locul care trebuie, la momentul care trebuie. Am încredere în deciziile dlui prim-ministru”, a mai spus Bobby Păunescu.

De interes:  Canicula afectează alimentarea cu apă în Timiș

Marius Bostan, inițiator RePatriot, a adăugat că dl Nicolae Ciucă „nu va fi prizonierul unui grup de interese, care sa faca rău României. Cariera sa, caracterul, credibilitatea fac diferența. (…) Urmează o perioadă grea în care ai nevoie de oameni care să facă front comun pentru atingerea obiectivelor. Este nevoie de oameni curajoși și profesioniști”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.