Mișcarea M9 Revolution, care s-a născut în orașul de la Dunăre înainte de alegerile locale din 2016, îl trimite din nou pe scenă pe Rapp’Aga! De data asta, să-l convingă pe Adrian Torma să renunțe la demisia din funcția de primar al orașului!

Sătul de nenumăratele piedici care i s-au pus de când a ajuns la șefia administrației publice locale, dar mai ales din cauza răfuielilor politice de la nivelul Consiliului Județean, primarul Adrian Torma a anunțat public, la sfârșitul lunii iulie, că demisionează. În ciuda faptului că atât unii rivali politici, cât și foarte mulți locuitori ai orașului Moldova Nouă sunt de părere că demisia lui Adrian Torma ar putea atrage după sine haosul, Torma nu dă niciun semn. În niciun sens. E în concediu și, probabil, analizează atent situația, anunțul cu demisia fiind făcut la nervi, imediat după o ședință de Consiliu Local cu scandal.

Știind că de cele mai multe ori și tăcerea poate fi un răspuns, colegii din Primărie, prietenii și susținătorii edilului i-au lăsat nenumărate mesaje tânărului Adrian Agape (Rapp’Aga), omul care a generat o adevărată stare de spirit în 2006, când a așezat în rime, pe versuri hip-hop, motivele pentru care Moldova Mouă trebuie să ajungă pe mâinile lui Adrian Torma, la vreme respectivă, un tănăr care făcuse milioane de euro în mediul privat, dar care nu avusese nicio legătură cu administrația publică sau cu politica.

De interes:  Servicii de mutare, depozitare și debarasare mobilă

Zis și făcut! Tânărul rapper s-a pus pe treabă, iar prin intermediul rimelor puse pe beat, acesta îi reamintește primarului că oamenii nu și-au pierdut încrederea în el și că își doresc să rămână în funcție: „Am crezut în tine de la început, în trei ani ai făcut tot ce ai putut!”.

Mai mult decât atât, Rapp’Aga îl îndeamnă pe primar să lupte în continuare pentru ca orașul Moldova Nouă să devină un punct de reper pe harta țării și, chiar dacă e greu să schimbi o mentalitate eronată transmisă generațiilor în ultimele decenii, tânărul îi cere lui Torma să facă un exercițiu de imaginație încercând să-și dea seama cum ar arăta orașul de la malul Dunării dacă el face pasul înapoi.

#SustinAdiTormaNuOSaDauInapoi”O mana sus,Yoo!Pentru tine tot respectuToata echipa te sustine si baietii de pe centru!O mana sus,Yoo!Lupta frate in continuare,Orasul are nevoie de tine ca pestele de mare!Adi Torma Alexandru Torma Daniela Torma Alexandra Torma Alina Bărbulescu Cata Remus Catalin Airini Ioan Pascal Costel Agape Alexandra Elena Agape Puca Lucica Si NicolaeCosmin Baloy

Gepostet von Agape Adrian Constantin am Mittwoch, 14. August 2019

Reamintim că Rapp’Aga va fi cel care va da startul petrecerii cu ocazia ,,Zilelor orașului Moldova Nouă”, sâmbătă, 17 august, de la ora 19.00.

De interes:  7 sfaturi pentru a mentine o relatie de durata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.