Primarul din Păltiniș a murit chiar în birourile instituției

Edilul comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin, Ioan Popovici, în vârstă de 70 de ani, a murit, marți, în timp ce se afla în instituție, acesta suferind un infarct. Primarul se afla la cel de-al cincilea mandat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Primăriei Păltiniș, marți, în jurul orei 13.00, edilului i s-a făcut rău în timp ce se afla în instituție. Imediat, un angajat a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat de urgență la Primăria Păltiniș, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Din păcate, primarul comunei, Ioan Popovici, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate timp de aproximativ 45 de minute, fiind declarat decesul în urma unui infarct miocardic.

Ioan Popovici avea 70 de ani și se afla la cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Păltiniș, din județul Caraș-Severin.

Fiind, în ultimii ani, membru PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin a transmis un mesaj de condoleanțe pentru fostul coleg de partid: ”cu nemăsurată tristețe am aflat azi că bunul nostru prieten și coleg, Ioan Popovici, primarul comunei Păltiniș, s-a stins. Cumplita si fulgerătoarea veste ne-a cutremurat, iar în astfel de momente nu putem decât să ne rugăm pentru sufletul lui. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

De interes:  România, cel mai mare producător de gaze din UE din 2027, dar cu taxe suplimentare din buzunarul românilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.