Președintele Cristian Bobar a explicat de ce rosso-nerii s-au aflat în silentio stampa: „A fost decizia mea, echipa avea nevoie de liniște” – Banat FM

Președintele Cristian Bobar a explicat de ce rosso-nerii s-au aflat în silentio stampa: „A fost decizia mea, echipa avea nevoie de liniște”

Rosso-nerii au respirat ușurați după meciul cu Buzăul: CSM Reșița a trecut cu bine peste momentul dificil provocat de acel 1-7 care i-a înfuriat pe suporteri și i-a îngrijorat profund pe oficialii grupării reșițene. După victoria contra Buzăului, meci în care fotbaliștii reșițeni au dat totul pe teren, șeful din Valea Domanului a venit în fața presei, pentru a explica de ce a ordonat silentio stampa la echipă.
„A fost o săptămână foarte grea pentru club, începând de la mine și până la ultimul membru din staff. Vreau să știți că eu am cerut un silenzio stampa la echipă pentru toți jucătorii, toți antrenorii și toți membrii clubului. Nu am vrut să discute nimeni cu presa, deoarece veneam după un eșec usturător, rușinos, și ne trebuia liniște la echipă. Am mai avut situația aceasta odată la Dinamo, când am pierdut cu 6-1, și știu că Leo trebuia să aibă acum liniște pentru a lucra cu jucătorii. N-am vrut eu să discutăm nici cu presa, nici cu alți suporteri. După acel 1-7 merităm să fim criticați, dar în același timp, băieții trebuie felicitați acum pentru aceAstă victorie cu Gloria Buzău. Trebuie felicitați pentru modul cum au luptat împotriva celei mai puternice echipe care a venit până acum la Reșița. Fac un apel la toți suporterii să înțeleagă că se mai întâmplă accidente la fotbal, și că avem în continuare mare nevoie de ei. Sper ca aceste trei puncte, chiar dacă au fost câștigate în ultimele minute, să ne aducă din nou pe panta bună de la începutul campionatului”, a declarat președintele clubului reșițean.

De interes:  Drogul societatii moderne – alimentele multisenzoriale [VIDEO] – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.