Politehnica din Timișoara a venit mai aproape de absolvenții cărășeni – Banat FM

Politehnica din Timișoara a venit mai aproape de absolvenții cărășeni


Cărășenii au posibilitatea de a se înscrie la Universitatea Politehnică din Timișoară, fără să mai fie nevoiți să ajungă în Capitala Banatului. Reprezentanții Politehnicii au deschis un centrul de înscriere la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, unde absolvenții de liceu se pot înscrie la toate facultățile instituției de învățământ superior din municicipiul de pe Bega.
Politehnica din Timișoara a venit mai aproape de absolvenții cărășeni. Până vineri studenți și cadre didactice de la instituția de învățământ superior din municipiul de pe Bega se află la Reșița, mai exact la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, cladirea ciclului primar, pentru ai îndruma și ajuta pe absolvenții de liceu să se înscrie la una dintre cele 10 facultăți ale Politehnicii: de la arhitectură, automatică și calculatoare, mecanică până la științe ale comunicării.
Absolvenții de liceu din Reșița au venit încă din prima zi pentru a se înscrie la unul dintre programele de studii ale Politehnicii timișorene.
Absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat și aleg una dintre facultățile Universității Politehnica Timișoara vor avea, ca studenți, o serie de beneficii: cele mai mari burse din țară, cazare pentru toți solicitanții în cămine modernizate; cea mai modernă bibliotecă din țară; acces gratuit la cea mai modernă bază sportivă studențească din țară, pregătire specială la matematică și fizică; acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul Erasmus+ și prin acorduri bilaterale și transport local și CFR gratuit.

De interes:  Cod roşu şi portocaliu de rafale în cea mai mare parte a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.