PMP Lugoj caută candidatul ideal pentru Primărie! Consilierul demisionar din USR, Liviu Brîndușoni, este favorit!

După ce conducerea Partidului Mișcarea Populară Timiș l-a readus, la mijlocul lunii august, în fruntea organizației municipale Lugoj pe fostul președinte din perioada 2016-2017, Cristian Cornean, considerat atunci și cel mai tânăr șef de filială din județ, Biroul Politic Local își propune obiective îndrăznețe pentru alegerile care vin.

Un țel principal al filialei locale PMP este întărirea capacității de organizare a PMP Lugoj pentru alegerile prezidențiale.

Totodată, președintele partidului local, Cristian Cornean, a dat startul și pentru identificarea candidatului ideal care să intre în lupta pentru Primăria Lugoj, pe lista acestuia fiind mai mulți posibili viitori candidați din partea formațiunii PMP. Favorit se pare a fi însă consilierul local Liviu Brîndușoni, fostul președinte al USR Lugoj.

„Noul Birou Local va avea ca obiective principale, pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PMP Lugoj pentru alegerile prezidențiale și, pe de altă parte, identificarea în viitorul apropiat a unor candidați pentru alegerile locale de anul viitor, atât pentru Consiliul Local, cât și pentru funcția de primar. În acest sens, au fost inițiate discuții cu mai mulți posibili viitori candidați din partea PMP Lugoj, care să maximizeze rezultatele alegerilor. Între aceștia se numără și consilierul local Liviu Brîndușoni, dar și alte persoane care să completeze echipa de tineri, alături de care PMP Lugoj să își atingă obiectivele electorale.”, a transmis Cristian Cornean.

De interes:  Accident mortal pe autostrada A1! O persoană a decedat in urma impactului!

La alegerile europarlamentare PMP s-a dovedit a fi cea de-a patra forță politică în Lugoj, obținând 1391 de voturi (7,88%), după PNL – 5.187 de voturi (29,37%), Alianța 2020 USR PLUS – 4.636 de voturi (26,25%) și Partidul Social Democrat – 2.656 de voturi (15,04%), devansând Partidul PRO România, condus de fostul premier Victor Ponta, care a strâns 1.286 de voturi (7,28%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.