Plimbări nocturne pe străzile din Timișoara, droguri și încercări eșuate de a fugi de jandarmi

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, în serviciul de patrulare, a identificat doi bărbați, de 21, respectiv 38 de ani, având materie vegetală asupra lor.

Bărbații se plimbau liniștiți, până la momentul în care au observat autospeciala jandarmilor, moment în care au luat-o la fugă. Colegii, surprinși de gestul celor doi, au pornit după aceștia pe străzi, somându-i și în final imobilizându-i, ca să descopere motivul pentru care fugeau de oamenii legii. Aveau asupra lor două punguțe ce conțineau substanță vegetală cu miros înțepător, de culoare verde-olive. Jandarmii i-au condus ulterior la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Două ore mai târziu, alt bărbat de 38 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a repetat gestul. Prins de jandarmi și condus la secția de poliție după refuzul de a fi percheziționat, a fost gasit având asupra sa un întreg arsenal: cuțit, tutun, muguri de plante verde-olive cu miros înțepător, foițe și filtre. Cercetările continuă și în cazul acestuia.

De interes:  Bilanț coronavirus 14 septembrie: 3.929 de cazuri noi

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.