Peste 200 de intervenții ale pompierilor timișeni în zilele de Crăciun

În perioada 24-26 decembrie 2022, pompierii din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale ISU Timiș s-au aflat în serviciu operativ și au asigurat răspunsul la 239 intervenții și misiuni specifice.

Pompierii militari timișeni au intervenit pentru:
 limitarea și lichidarea a 11 incendii, dintre care: 6 intervenții de stingere a incendiilor produse la locuințe, 3 intervenții au fost pentru stingerea incendiilor de deșeuri, 2 misiuni de stingere a incendiilor produse la un autoturism și o autoutilitară.

 În data de 25 decembrie s-au înregistrat 3 solicitări pentru stingerea incendiilor izbucnite la nivelul acoperișurilor locuințelor, în localitățile Bunea Mare, Albina și Dumbrăvița. Cauza probabilă a producerii incendiilor a fost neprotejarea termică corespunzătoare a burlanelor și coșurilor de fum față de materialele combustibile din acoperiș.

Un alt incendiu s-a produs la o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 40 mp (construcție din lemn), în comuna Giarmata. În incendiu au ars mai multe materiale textile și plastice, scule și mobilier de birou. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric.

De interes:  Autobuze deviate de 1 Decembrie la Timișoara

Din fericire, în urma acestor incendii nu s-au înregistrat victime.

Totodată pompierii au mai participat la: 
 asigurarea măsurilor PSI necesare și acordarea primului ajutorm medical de urgență în urma
producerii a 9 accidente rutiere, precum și 2 intervenții specifice în urma unor avarii la țevi de
gaz
 efectuarea a 20 de misiuni de recunoaștere în spitale
 alte 9 misiuni specifice.

 Echipajele medicale SMURD au asigurat răspunsul la 197 solicitări în urma cărora au fost asistați 183 adulți și 132 copii.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.