Andrea Bocelli a lansat o nouă piesă alături de Ellie Goulding, „Return to Love”. Melodia cu accente dramatice primeşte un videoclip, în care îl vedem pe celebrul tenor, dar şi pe Ellie în studiourile de înregistrări.

Andrea Bocelli apare în „Return to Love” înregistrând piesa în Italia, înconjurat de fotografii cu cei dragi şi o atmosferă zen. Într-o altă lume, cu un suflu britanic, Ellie Goulding apare în Londra, la rândul său în studio pentru a înregistra track-ul. Cadrele cu artiştii în mijlocul creaţiei sunt alternate cu imagini din capitala Marii Britanii. Suntem surprinşi să o auzim pe Ellie cântând în italiană, în vreme ce Andrea Bocelli cântă atât în italiană, cât şi în engleză.

Acest single este extras de pe albumul „Si Forever”, varianta extinsă a albumul best seller „Si”. Andrea Bocelli a experimentat în ultimii ani cu duete care au făcut senzaţie, precum cel cu Ed Sheeran sau cu Dua Lipa. Despre noua colaborare Ellie a declarat următoarele:

De interes:  Avarie la reațeaua de alimentare cu apă Oravița – Banat FM

„A fost o onoare uriaşă că legendarul Andrea Bocelli a vrut ca eu să apar pe piesa împreună cu el. Am avut întotdeauna o afinitate pentru muzica clasică şi sunt topită după o piesă de dragoste.

A fost distractiv şi o experienţă de iluminare să cânt în italiană, o bucurie să înregistrez piesa”.

Pe lângă acest duet, Andrea Bocelli mai adaugă o piesă pe varianta extinsă a discului „Si”. E vorba despre colaborarea cu actriţa Jennifer Garner, cunoscută pentru peliculele „Daredevil”, „13 Going on 30” şi serialul „Alias”. Asemenea multor celebrităţi de la Hollywood, actriţa îşi face debutul în muzică pe piesa „Dormi Dormi Lullaby”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.