Peste 100 de persoane au protestat la Timişoara

Peste 100 de persoane au protestat la Timişoara, în Piaţa Victoriei, împotriva restricţiilor în contextul pandemiei. Oamenii au strigat mai multe lozinci, printre care şi la adresa primarului Dominic Fritz. Jandarmeria a dat câteva amenzi pentru nepurtarea măştii de protecţie. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş mai precizează că în urma protestului neautorizat vor fi aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale organizatorilo şi unora dintre participanţi.

Oamenii s-au strâns în Piaţa Victoriei, apoi am mers pe treptele Catedralei, unde pe trepte s-au aşezat în genunchi şi au zis o rugăciune. Apoi s-au dus la primarie. Marșul a contiunat pe mai multe artere importante din oraș, mult după ora prevăzută pentru interdicția de circulașie. 

La Primăria Timişoarei, ei au strigat: „Fritz nu uita Timişoara nu-i a ta!”, Nu vă fie frică, carantina pică! „Fără carantină, Jandarmeria apară hoţia”.

Persoanele care au protestat purtau steaguri tricolore şi mai multe pancarte cu mesaje împotriva carantei. Ei au dat foc şi la câteva măşti de protecţie. 

De interes:  Margarina, mezelurile, produsele de patiserie sau popcornul pentru microunde vor dispărea de pe piață din 2021 – BANAT

 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.