Perfect Strangers

perfect-strangers

Astăzi ii treci mâinile prin păr, peste o lună ii treci numărul de telefon pe lista de block. Azi ii spui că o iubești iar peste scurt timp ii povestești prietenului tău cel mai bun cât de mult ai ținut la ea și cât de mult a reușit să te rănească. Mâine ii spui că o vrei de soție iar mai târziu ceri divorțul încă înainte de a te însura. Astăzi e frumoasă, mai încolo vei uita și cum isi aranja părul.

Acum o vrei iar mai apoi o vrei plecata. Acum o săruți iar mai târziu încerci să o uiți. Astăzi ești prieten și iubit. Mâine devii străinul perfect.

Ieri a fost soare iar azi e mult prea frig și înnorat. Acum ceva timp zâmbeai și erai fericit iar acum te îneci în lacrimi prea amare. Totul e un du-te vino.

Viața este un sens unic. Pentru unii are sens iar pentru alții mai, puțin. Unii aleg să meargă înainte iar alții se întorc pe interzis.

De interes:  Gran Error feat. Spania ’99 lansează „Pa Mi”: influențe arabice, versuri hipnozante și un clip care îți taie răsuflarea – Banat FM

Așa e viața. Precum un film difuzat în reluare dar cu alți actori nefericiți. Oamenii vin și pleacă. Important este ca tu rămâi. Dar mai important este să nu rămâi în urmă.

Pentru ca unele capitole nu se mai pot repeta… nici dacă vrei.

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.